[]

Marmaris’te Tatil Rezervasyonunuz olsa?

Ne yapardınız?

Diyelim rezervasyonunuz 10 gün sonraya.
Beş yıldızlı bir otel, parasını 2 ay önceden ödemişsiniz.

Bu durumda ne yapardınız?

Not: linç sevmem. Konu hayal ürünü. Önemli olan sizin fikirleriniz.

 
giderdim. benim de içim acıyor ama ne yapayım yani burada oturunca daha mı iyi oluyor her şey? gider duruma bakardım, çok kötü hissedersem ki yüksek ihtimal hissederim, o zaman da gider gönüllü olarak çalışırdım, her şeyin çözümü var. nasılsa parasını ödemişsin.


  • cokponcik  (03.08.21 23:03:44 ~ 23:11:33) 
Giderdim.

Bu mantikla, 90larda pkk var diye, 2000lerin basinda deprem oldu diye, 2000 ortalarinda gezi eylemi var diye, 2008de kriz var diye, 2020lerde afgan gocu var diye gidemezdik hic bir yere.

Malesef norvec'de yasamiyoruz. Buranin da gercegi bu. Hep boktan seyler oluyor ve olmaya da deva edecek.

Bahsettiginiz bolgelerde buyuk bir yikim yasandi evet ama yine ayni bolgelerde hayat da devam ediyor.

Velhasili mevzunun ucu hep "afrika'da ac bebekler varken ..."e dayaniyor, bu mantigin da sonu yok.
  • brkylmz  (03.08.21 23:04:42) 
Benim de rezervasyonum var. Evet buruğuz, ama evde yas tutmanın da kimseye faydası yok.


  • ruhen hastayim ben  (03.08.21 23:13:20) 
Giderdim ama eğlenmezdim, yardıma giderdim. Ona göre çıkardım yola.


  • 1bir1bir1  (03.08.21 23:29:27) 
Eylül ayında rezervasyonumuz var. Başta vazgeçmeyi düşünsem de gitme kararı aldım.
Gittiğimde de tadını çıkartmaya çalışacağım. Ağaçları gitmiş olsa da orası hala bir cennet ve tekrar eskisi gibi yapmak için de elimizden geleni yapmalıyız.
Hayatımda hiç yakından görmedim Marmaris'i bu harap halini görüp 5-10 sene sonra yeşillendiğinde oh bee demek için gitmek istiyorum ve bir aksilik olmazsa gideceğim.
  • matilda  (04.08.21 00:10:29 ~ 00:11:00) 
Giderdim ama tek bir foto ve video paylaşmazdım tatil içerikli, eğlence içerikli. İnsanların acısı taze malum


  • zimbirik  (04.08.21 07:20:10) 
Giderim. Hatta gitmişken yardım edebileceğim bir şey varsa onu da yaparım.
Ama tatilimi de yaparım.

Yani bütün haftasonu istanbul'da millet sahillerde, kahvaltıcılarda elde telefon üzgün suratlı emojilerle ağaç fotoğrafları paylaştı. Sonra üstüne tatile gidenleri eleştiren postlar attı. Ee Bodrum'da plajda dinlenen adamla, yangın sırasında istanbul'da deniz kenarında sandalyesinde dinlenen adamın ne farkı var?

Sonuçta sıradan vatandaşın bu yangına yapabileceği şey sınırlı. Bir noktadan sonra vatandaşın müdahalesi sadece vicdanını rahatlatmak, benim de bir katkım olsun seviyesinde kişisel bir noktada kalıyor.
  • anten  (04.08.21 10:07:25) 
Gitmekte sıkıntı yok da şu an o bölgede tatilin tadını çıkarmak zor olur bence. Tiktokta rus turistlerin videoları var, gökyüzü kıpkızıl, dumanlı, hava belli ki epey etkilenmiş, öyle bir ortamda tatil yapmak istemezdim.


  • roket adam  (04.08.21 10:59:27) 
biz de aynı durumdayız. selimiye’de rezervasyonumuz var, uçak biletleri alınık.. hiç tadım yok, günlerdir ağlıyorum, içimden gelmiyor tatil falan. birlikte plan yaptığımız arkadaşlarımız da eşim de gidelim diyor ama bilmiyorum, zor bir karar.


  • ozgur bir kusun hatirati  (04.08.21 20:30:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.