[]

Araba temizliğinden sonraki kağıtları

Ne zaman çöpe atıyorsunuz? Şu yere, paspasların üstüne konulan kese kağıtlarını kastediyorum.

Valla ben o an çöpe atmazsam bir sonraki temizliğe kadar kalıyor genelde, çünkü araba güzergahımın üzerinde çöp yok. Elime alıp eve taşımaya da üşeniyorum. O yüzden genelde yıkamacıdan arabayı alırken kaldırıp atıyorum.

Ama acaba yanlış mı yapıyorum? Bi amacı var mı o kağıtların? Niye koyuyorlar ki zaten?

 
ben arka koltuğa atıyorum. bir süre sonra kendiliğinden yok oluyor.


  • brakgn  (03.08.21 18:53:34) 
yikamacidaki islak zeminden arabaya binip camur etmeyesin diye.


  • chezidek  (03.08.21 19:19:51) 
tozu toprağı tutsun diye var. paspaslar hemen kirlenmesin diye. ön koltuktaki birkaç gün sonra atıyorum genelde yırtılıyor ve rahatsız ediyor çünkü. diğerleri genelde aşırı zarar görmemişse diğer yıkamaya kadar kalıyor.


  • jelly bear  (03.08.21 19:30:44) 
Arabadan hemen atılmaz. Toz toprak ve sıvı varsa kendine çeker zamanla. Yıpranır eskir sonrasında atılırlar. arkadaki taraftaki kağıtlar daha az yolcuya maruz kalacağından (bizdeki araçta öyle) daha geç eskir ve bir sonraki yıkmada yeniden araca 4 adet kağıt konulacağından arka taraftaki kağıtlar ön tarafta çabuk eskiyen kağıtların yerini alırlar.


  • Erva  (03.08.21 19:43:24) 
Yıkamadan çıkarken hepsini toplatıyorum,arabanın içinde kocaman kağıtlar olması durumunu sevmiyorum.


  • duptıs  (03.08.21 20:04:13) 
Sinir bozucu görüntü kirliliği. Arabayı yıkamadan alırken toplatıyorum. Paspas kirlenmeyecekse neden orada? O zaman kağıt da kirlenmesin, onun da üstüne bir kat kağıt koyalım.


  • zoghurt  (03.08.21 20:22:49) 
Ben hemen çıkarıp atıyorum ayakkabım kirli ıslak degilse sürekli ayağıma takılıyor


  • monkey  (03.08.21 20:33:07) 
Küfür ederek çöpe atıyorum


  • scholes  (03.08.21 20:36:17) 
bir sonraki yıkamaya kadar kalıyor. zaten öndekiler eriyerek yok oluyo belli bi noktada :D (evet pisim)


  • theseachange  (03.08.21 21:08:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.