[]

Samsung telefonları düzeldi mi?

Merhaba arkadaşlar,

Zamanında ilk çıktığında samsung s3 model telefon almıştım, hatta anneme de iphone 4s almıştık sanırım. aşağı yukarı aynı fiyattı ikisi de ki o zamanlar iki markanın amiral gemisi telefonlarıydı bunlar.

İlk aldığım günlerde çok memnundum telefondan ama 2 yıl içinde kullanılamaz hale gelmişti telefon. Azılı bir apple düşmanı olduğum için de hep android telefon kullandım ama bu samsung'un yarattığı travma geçmedi bir türlü.

Samsung'un yeni telefonları bu konuda nasıl, en azından 2-3 yıllık samsung telefon kullanıcıları yorum yazarsa sevinirim. Yeni alanlar memnundur zaten ama dayanıklılık konusunu merak ediyorum ben.

Kendime de almayı düşünmüyorum zaten de babam için, en az 4-5 sene idare etsin istiyorum. A21S modelini düşünüyordum, bu model özelindeki yorumlara da açığım.

 
Galaxy Note 1-2-3-4-7 ve 10+ kullanan (8-9u kullanmadım) birisi olarak söyleyeyim, Samsung'ta 2017den sonra 2 sene sonra çöp olma durumu kalktı. Xiaomi'de daha önceden kalmıştı. Artık android pişmanlık yaratmıyor. Note 7'yi hala kullanırdım ben ekranı kırılmasaydı.

O A serileri falan da bence 2018'den sonra toparladı, götürür uzun süreler.

Note 10 da çıkalı 2 sene olmuş, 256gb'ın 150si dolu olmasına rağmen herhangi bir yavaşlık yok memnunum.
  • ananiyimioguz  (03.08.21 12:23:13) 
Note serisi dışında Samsung çok iyi değil bence. Note serisi 3-4 sene rahat kullanılabiliyor. Diğer modeller pek öyle değil. Xiaomi kullanıyorum 2018 Kasım'da almıştım. Ekranı kırdım geçenlerde ekran kırılmasa 2 sene daha rahat kullanırım bence. Cakma ekranlardan taktırdım hatta ama tat vermiyor parlaklık vs. O yüzden biraz daha kullanıp değiştireceğim. Xiaomi öneririm bu yüzden. 128 gb olması önemli tabii hafızanın uzun süreli kullanım için.


  • westblack  (03.08.21 12:45:39) 
S8 kullanicisiyim. Aldığımın sekizinci ayında hayalet ekran oluşmaya başladı. Zamanla ilerledi. Garantiden ekran değişimi yapıldı. Ekran değişimi yapıldıktan yedi sekiz ay sonra yine hayalet ekran oluşmaya başladı ve oldukca ilerlemiş durumda. Daha öncesinde s3 kullanıyordum ondada aynı sorun oluşmaya başlamıştı son dönemlerde. Bu sıkıntısı dışında oldukca memnunum.


  • icimdekipollyannatinerebasladi  (03.08.21 16:06:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.