[]

Kadıköy'de Pub

Arkdaşlar Kadıköy'e sık sık gitsem de, bu tür yerler yeni yeni ilgimi çektiği için pek bilmiyorum Kadıköy'de pub durumlarını.

Kriterim, sakin nezih bir ortam. İşte at hırsızı tiplerin olmadığı bir yer. Normalde Happy Moon's giderim ama orası tam pub olmuyor. Diğer müşteriyle Affedersiniz Göt göte oturmak tek kötü yanı. Moda'da Black House var misal, gayet düzgün bir yer ama orası da cafe resturant tarzı bir yer.

Bunları fikir vermek için yazdım.

 
sakinden kastın geleni gidenin az olduğuysa eli yüzü düzgün olup sakin kalabilen yer yok gibi bişey.
pub'ların mantığı biraz göt göte oturmak üzerine kurulu, hatta pub atmosferi için olmazsa olmaz gibi bişi. içki içebileceğin casual bir yer arıyorsan moda'daki trc american diner işini görür ama illa pub olsun diyorsan hiç kadıköy'e uğrayabilirsin. içeri girince aşağı inip arka bahçeye bakabilir ya da terasa çıkabilirsin.

  • Bruce  (02.08.21 23:38:13) 
Kadıköy gaziosmanpaşa gibi oldu. Kadıköyden kastım moda.
Dediğin gibi bir yer yok artık.
Victor levi bile geçen yıl saçma sapan bi yere dönmüştü hem gelen kitle hem servis çok değişmiş ki şarap evi pun değil.
Yine de kötünün iyisi yukarılara doğru gittikçe geliyor. Kadıköy rıhtımdan moda iskeleye doğru gittikçe nispeten daha iyi publar var.
  • rewlack  (03.08.21 00:28:57) 
@bruce illa pub ve tarzı. ama önemli kriter, at hırsızı tiplerin olmaması.


  • put it in your appropriate place  (03.08.21 09:00:06) 
kadıköye rıhtım tarafına yakın yerde the haarp irish pub var. güzeldir.
bira çeşitleri de fazladır. onun çapraz karşısında etrafı yeşillikli bir mekan var. adını unuttum. tam köşe başında. takılan yaş grupları olarak daha yüksek olup, temiz bir ortam.

  • ananotherlife  (03.08.21 10:45:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.