[]

İptal olan tatilim için alternatif önerir misiniz?

Merhaba,

Ağustos sonu ve Eylül Başı tatil planlamıştım, planladığım yerler şu an yangın yerleri olduğu için gitmeyeceğim. Aslında içimden artık tatile gitmekte gelmiyor ne yalan söyleyeyim ama arkadaşıma söz verdim, oda darlıyor şimdi.

Onun önerisi Sırbistan yapalım oldu, covid vs dedim olmaz dedim.
Tur yapalım, tur ayarlayalım gidelim Gap vs diyor ama tur da da grup ile dolaşıcan falan oda ciddi risk.

Kültür turu moduna döndü iyice iş, ne yapalım sizce , bende bir öneri ile gidicem kendisine ama beynim durdu, canım zaten sıkkın.

 
Sirbistan iyi fikir bence.
Yoksa kapadokya

  • kuehles blondes  (02.08.21 21:21:04) 
karadeniz turu


  • ala09  (02.08.21 21:53:22) 
ağustos sonu bir şey kalmaz oralarda.


  • nuisance  (02.08.21 22:37:39) 
biz de marmaris planlamıştık eşimle. her yere çok canım yanıyor ama eylül'de gideceğiz diye oraya daha çok içim yandı çünkü yakından gözlerimle göreceğim.
bi ara vaz geçmiştim ama şimdi eğer bizim otel falan yanmazsa tabii, gideceğim.
çünkü tarım bitti, arıcılık bitti marmaris'te. bir turizm kaldı. evet benim 7 bin tl'm onların çok umurunda olmaz ama yine de olsun, bi katkım olsun istiyorum ve hala umudum bitmedi. bi şimdi gideceğim eylül'de bir de 4-5 sene sonra gideceğim. yeşerdiğini görmek istiyorum.
bence vaz geçmeyin. özellikle yangından çok etkilenen yerlerin toparlanması için turizm gelirlerine de çok ihtiyaçları var.
  • matilda  (03.08.21 00:34:18) 
Sırbistanı Covid diye yok saymayın bence, herhangi bir yurt içi tatilinden farklı değil riski. Yakın zamanda Ukrayna'ya gittim, o da on numara. Para varsa Budva'ya gidin, denizi de enfestir. Üsküp Ohrid de çok hoş olabilir, Ohrid inanılmaz tatlı bir yer.


  • whoosie  (03.08.21 08:45:55) 
manavgata gidenler is kokusu olduğunu belirtiyor. marmariste de mevcuttur. didim kuşadası çeşme taraflarında bir şey yok. eylül başına sıkıntı kalmaz. ama yanan yerlerdeki koku is kalır diyorlar.


  • mikahakkinen  (03.08.21 09:35:42) 
kesinlikle ohrid ve özellikle sveti naum'da 1-2 gece kalmalı


  • karsiyakaliyiz  (03.08.21 11:40:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.