[]

iş teklifine karşı teklif sunuyorum, yardım eder misiniz?

merhaba, 3 farklı mülakatına girdiğim bir şirket var. ilk görüşmede insan kaynakları ile konuşurken minimum net ücret beklentisi talebimi 100x tl olarak söylemiştim ancak şimdi iş teklifinde 80x tl olarak teklif etmişler. 0,5x tl de yemek parası verecekler. servis yok. yani totalde yemek dahil 85x teklif etmiş oldular. ben şimdi bu maile dönüş yapmak için aşağıdaki gibi bir metin hazırladım. eksik/kaba kaçacak bir kısım var mı acaba?

"AAAA Hanım merhaba,

Öncelikle teklifiniz için çok teşekkür ederim. blablabla. Umarım en kısa sürede bir arada çalışma fırsatına kavuşuruz.

İş teklifi mektubunuzda yer alan net ücret kalemi ile ilgili olarak; sizinle ilk görüşmemizde telefonda belirttiğim üzere minimum net ücret beklentim 100x TL'dir. Sizler için de uygunsa bu doğrultuda teklifinizin iyileştirmesini rica ederim.

İyi çalışmalar
Sevgi ve saygılarımla"

 
Resmi dille yazılmış bir mailde 'rica ederim' ifadesi emir kipi olarak geçer. Ben olsam '... iyileştirilmesi mümkün müdür?' diye bitiririm.


  • himmet dayi  (02.08.21 16:14:32) 
Sizler için de uygunsa bu doğrultuda teklifinizin iyileştirmesini rica ederim.

cümlesi yerine

Ücret teklifinizi net 100x TL olarak revize etmeniz durumunda firmanızda çalışmayı kabul edebileceğimi bildirmek isterim.

ya da

Ücret teklifinizi net 100x TL olarak revize etmeniz durumunda firmanızda çalışmayı kabul edebilirim.
  • co2s2  (02.08.21 16:45:42) 
Öncelikle teklifiniz için çok teşekkür ederim.

İş teklifi mektubunuzda yer alan net ücret kalemi ile ilgili olarak; sizinle ilk görüşmemizde telefonda belirttiğim üzere minimum net ücret beklentim 100x TL'dir.
Ücret teklifinizi net 100x TL olarak revize etmeniz durumunda sizlerle çalışmayı çok isterim.

İyi çalışmalar
Sevgi ve saygılarımla
  • golgi aygıtı  (02.08.21 17:27:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.