[]

Veteriner randevu ücreti

Bir veteriner diş hekiminden randevu aldım, sadece muayene ücreti 400 TL imiş, mecbur gideceğim ama çok fahiş değil mi bu? Bildiğiniz daha uygun bir yer var mı. Randevu aldığım yer Kadıköy'de vet dent diye bir yer.




 
Bana normal geldi.


  • mahone  (02.08.21 14:17:24) 
Semtten semte fiyat değişiyor. Mesela Ümraniye'de, Kartal'da, atıyorum Bahçelievler'de bir yer bulup arayın. Buralarda muhtemelen fiyatlar daha uygundur. Sadece muayenede film falan dahil değilse bence pahalı. Ama her koşulda film zorunluysa o da bir garip.


  • prole  (02.08.21 14:20:25) 
Sadece diş genel muayenesi. Asgari tarifeye baktım 180 lira yazıyor. Tabi adı üstünde asgari, ama hangi veterinere gittiysem yıllardır asgari tarifeden daha yüksek para istemedi.

Yalnızca diş konusunda uzman Anadolu yakasında tek bir yer bulabildim mecbur götüreceğim alternatif çıkmazsa.
  • sanguine  (02.08.21 14:27:04) 
www.ivho.org.tr
Şurada taban fiyat listesi var, 36. sayfada diş hekimliği fiyatları var. Kadıköy dışına çıkarsanız daha uygun fiyatlı yerler bulabilirsiniz muhtemelen.

Ya da ta Avcılar'a gideceksiniz, orada veterinerlik fakültesi hastanesi var, uzman hocalar var ve fiyatları daha uygun. Fiyat listesi şurada: cdn.istanbul.edu.tr
Ama Avcılar'a gidip gelmek dert, malzeme ücretini falan da katınca rutin işler için gitmeye değmiyor bence.
  • kobuzchu kiz  (02.08.21 14:27:07) 
Cok sağolun ben de benzer listeyi gördüm de kediyi avcılara kadar taşıyıp eziyet etmek istemiyorum bu sıcakta. Yoksa oraya götürurdum. Ama tedavi gerekirse oraya giderim muhtemelen çünkü muayenede bu kadar isteyen tedavide kaç katını isteyecek.


  • sanguine  (02.08.21 14:30:47) 
Veterinerler var ya... Kadıköy’de buldular mı yapıştırırlar. Net.


  • iddaaci  (02.08.21 14:43:03) 
veteriner diş hekimi demişsiniz, böyle bir alanda uzmanlaşmış hekimlerin muayene ücretleri normal, düz muayeneye göre yüksek oluyor hep. göz de böyle. her yerde yaptırılamayan işlemler olunca mecburen ödüyoruz çok da gelse ama çok komplike işlemler yapılmayacaksa fatih'te ibb'nin hayvan hastanesi var, bir de oraya sorabilirsiniz. ben bahçede baktığım kedileri götürmüştüm, memnun da kaldım.


  • şarkı güzel ama ingilicce  (02.08.21 18:48:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.