[]

ehliyet yazılacağım 10 ağustos gelmeden.tavsiyeler var mı

b sınıfı. artık a ile b aynı anda alınamıyormuş. o yüzden sadece b alırım.

manuel alacağım. manuel alınca otomatik de sürülebiliyormuş.

bir kaç yeri aradım hepsi 2000 lira diyor ama gelirsen konuşuruz diyor. 1950 filan taban ücret gördüğüm zaten. Neyi konuşacağımızı tam anlamadım. Daha az fiyata nasıl çeksinler ki.

Bir de bazılarının saatleri daha az da teorik eğitimin saatleri az olsa da ne olacak ki.

Google yorumlara bakıyorum daha çok ve varsa başka sitedeki. çoğunda hep olumlu yorumlar var. olumsuz yorumları önemsiyorum.

normalde istanbulluyum ama antalyada yazılıp alacağım.

tavsiyeleriniz var mıdır neye dikkat edeyim.

mesela şu nasıl sizce

www.yenicagsurucukursu.com bu da google
www.google.com!4m11!1m2!2m1!1sehliyet!3m7!1s0x0:0xa45bdff1032bc5dc!8m2!3d36.875139!4d30.640587!9m1!1b1!15sCgdlaGxpeWV0WgkiB2VobGl5ZXSSAQ5kcml2aW5nX3NjaG9vbJoBI0NoWkRTVWhOTUc5blMwVkpRMEZuU1VOeE1ITkVORlozRUFF


not: direksiyon vs tecrübem çok yok. yıllar önce öğrenmiştim de unutmuşumdur.

 
nerede yazılmayı düşünüyorsanız önce o bölgenin güzergahına bakın bence. yotutubeda videosu vardır kesin. kimi güzergahlar daha kolay oluyor, kimisi daha zor oluyor.

dediğiniz gibi taban fiyatın altına kayıt yasak ama yapılıyor nasıl yapılıyorsa artık, bilemiyorum. ben 1900e yazıldım aralıkta ama aynı dönemde duyurudan 900e yazılanlar filan vardı.

teorik dersler önemli değil zaten malum, test sınavı aşırı aşırı aşırı kolay oluyor.

direksiyon dersleri 14 saatti yanılmıyorsam. daha azını veremezler. ama bazı kurslar şunu yapıyor 2+2 saat bir günde ders veriyor mesela. 2-3 gün içinde dersleri tüketip sınav bekliyosun. benim kurs 50 dk + 50 dk şeklinde veriyordu dersleri ve son dersini sınav öncesi yakın tarihe saklıyordu vs. bu şekilde almak bence daha mantıklı. yani bir ders saati kısa, zamana yayılmış şekilde. bunu da sorabilirsiniz.


@shadow, evet parkur. zaten kursun eğitim için kullandığı parkur ile sınav parkuru aynı oluyor doğal olarak. ezber yapıp giriyorsunuz.
  • elorelia  (02.08.21 12:33:53 ~ 13:50:37) 
güzergah derken parkuru mu. her ehliyet kursunun kullandığı parkur,hem eğitim hem sınav parkuru oluyo değil mi? trafiksiz bir yer olması daha iyi o zaman


  • ShadowOfMoon  (02.08.21 12:48:34 ~ 12:58:44) 
Ben 1700'e kayıt oldum. Ama komşumuzdu. Tanıdık varsa indirim olabilir. Teorik sınav çok kolay. Onun saati az olsa da bir şey olmaz. Ama direksiyon derslerinin saati azsa sorun olur. Sınavı geçmeye yetmez. Kurstan kursa çok fark var. O da şans meselesi.


  • dissendium  (02.08.21 14:28:55) 
Bu arada sadece ilk gün yoğun olmayan bir yolda öğrendim temel şeyleri. İkinci gün trafiğe çıktım direkt. Sınav parkuruna çalıştım hep. Trafiksiz bir yer söz konusu değil.


  • dissendium  (02.08.21 14:40:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.