[]

Gebelik takibi ve doğum için hastane - doktor seçimi

Tecrübeli duyuruculardan yardım bekliyorum :)

Şu an gebelik süreci için doktor / hastane araştırıyorum. Sağlık sigortam kapsamındaki hastanelerden birini seçeceğim. Gebelik henüz çok yeni.

- Koşuyolu Medipol. Eve yürüyerek 5 dakika, çok çok yakın. İyi yorumlar alan doktorlar da var bünyesinde. Fakat doğumhaneye diğer gebeler yabancı erkeklerden rahatsız olmasın diye babanın alınmaması, doğum sırasında "kesinlikle" erkek olmaması gibi benim katılmadığım hassasiyetleri olduğunu okudum. Bu sebeple tam içime sinmedi.

- Kadıköy Medicana, burada Cihan Karadağ ile ilgili oldukça iyi yorumlar var. Arabayla 7 dk normal trafikte. Yeni ve temiz bir hastane, fakat biraz para odaklı gibi.

- Özel Göztepe Hastanesi, burada da daha önce tavsiye edilmiş olan Gülşen Barçınlı var burada. Doktor ile ilgili yorumlar çok iyi, hastane biraz daha vasat göründü gözüme. Araba ile normal trafikte 11 dk.

Başka kurumlar da var ama bu hastaneler yakın olduğu için bu 3'üne kadar eledim. Deneyimli arkadaşlar yorum yapabilir mi? Bu süreçte doktorun önemi, hastanenin önemi ne düzeydedir, hangi yönlerden önemlidir? Hastanenin eve çok yakın olması ne kadar önemlidir? Yukarıda belirttiğim hastane ve doktorlar ile ilgili de yorumunuz varsa duymak isterim, ya da bu doğrultuda aklınıza gelen başka herhangi bir şey de olabilir.

 
hastanenin tam teşekküllü bir hastane olması iyi olur. dünyanın bin türlü hali var. yakın bir arkadaşımın başına geldi, doğum yapılan hastanede yenidoğan yoğun bakım olmadığı için, hastane değiştirmek zorunda kaldılar ve çoğu hastane doğum kendilerinde olmadığı sürece dışarıdan yenidoğan kabul etmek istemiyor.

bu anlamda medicana öne çıkıyor. yeni ve tam teşekküllü bir hastane. doktorla ilgili kafanızda soru işareti yoksa, oradan devam edin.
  • co2s2  (02.08.21 16:39:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.