[]

Ne olacak böyle?

dans kursuna gidiyorum ben, oradan bi kızla 3 4 kez görüştük
bu akşam bunun nereye varacağına dair konuştuk
dedi ki
ben değer görmek istiyorum ama sen 2 gün önce düştüm diye sana yazdığımda sen endişelenmek yerine dalga geçtin ve karakterlerimiz zıt uyuşmuyor, ben dışa dönüğüm sen içe dönüksün falan dedi
son bi şans istedim kararım değişmicek dedi
moralim çok bozuldu
nolur bana bi çözüm yolu sunun
25 yaşımdayım ne arkadaşım ne sevgilim var
nasıl geçecek bu gece
hiçbir kız beni istemedi
arkadaşım bile yok
yakışıklı yada tipim daha düzgün olsa böyle olmazdı dimi?

 
Sana ilgi gösteren kadınlarla dalga geçmezsen yakışıklı olmanla ilgisi olmadığını görürsün.

Gerçi bunun karşıtı, doğru olan hamle "düştü" diye endişelenmek de değil ama olsun, sen önce kendini düzelt sonrası karşının hatası olsun.
  • Bruce  (02.08.21 00:19:56) 
Yav ne alaka, belli ki piremses birine denk gelmişsin. Bu hikayeden mutluluk çıkmaz. Kendini ezik gördüğünü hissettirmişsin bi kere. Uzaklaş bakalım tavrı değişecek mi, değişmezse zaten senin olmamıştır. Kendine de güven. Hadi bol şans


  • olaylar olaylar  (02.08.21 00:21:31) 
Düştüğünü gülerek değil de ciddi anlatmışsa dalga geçilmez. Sen flört etmeyi bilmiyorsun. Yakışıklılık ile ilgisi yok yani.


  • kaptan maydanoz  (02.08.21 00:28:16) 
olm sen niye kızla dalga geçiyorsun kız değer görmediginden yakınmis sene hala yok yakışıklı olsam falan derdindesin


  • all girls dream  (02.08.21 00:35:57) 
Son bir şans ne yav. Kendini kötü bir konuma sokmuşsun. Bu işlerde ne kadar kasarsan, üstüne düşersen şansın o kadar azalır. Biraz daha rahat olmayı dene.


  • dissendium  (02.08.21 00:41:00) 
4-5 tane sevgilim oldu biri haric hicbiri yakisikli degildi. Her sey tipte bitmiyor evet tip olunca bazi seyler daha kolay ama mesela beni en cok zeka etkiliyordu. Karsimdaki adamin zeki ve bilgili olmasini isterdim yakisikli ama bos biri olmasindansa ortalama ama dolu birini tercih ederdim. Bu kriterlere uygun duzgun bir beyle 3 senedir evliyim. Bence benle ayni fikirde cok kadin vardir.
Bir de prensese denk gelmissin ilgi manyagiymis arkadas, bos ver.

  • matilda  (02.08.21 01:15:55 ~ 01:17:29) 
Başkan bir kere flort olayini ogrensen iyi olur. Aklina gelen ilk seyi söylemek bu zamanlarda iyi degil. Agzindan çıkanı 50 kere analiz etmen lazım.
Zamanla öğrenirsin tabi.

Yalniz sana tavsiyem; böyle son bir sans vs işlerine girme. Olmazsa olmaz. Ben bu tarz şeyleri yapmış biri olarak geri dönüp bakınca "ya ne gerizekalıca is" diyorum.

Cok yakisikli olsan bu sefer kisiye köpek gibi davransan da yakisiklilik yüzünden kurtarma ihtimalin var (bkz cok seksi kizlarin gerizekali hareketlerini sineye cekmek, neden? Çünkü seks).
Lisede sisman tipin tekiydim, birgün çok güzel bir kiz bana yazdi harbiden (neden bilmiyorum) ama kizla konusurken dilim tutuldu. Sonra olmadi haliyle.

Böyle kalp kirikligi falan yasayacaksan spora gitmiyorsan tam spora baslamalik dönem; bunun verdiği gazla hayvan gibi olursun en azından özgüven gelir.
  • logisticsmanager  (02.08.21 02:50:09) 
ne çirkinler gördüm ağzı öyle bir laf yapıyordu ki düşmeyen kız yoktu. flört atmeyi öğrenin +1


  • Hallegadola  (02.08.21 10:53:47) 
Fitness yapıyorum omuzlarımın geniş olduğunu herkes söyler boy 180 kısa değilim orta boyluyum vücutta sorun yok tipim falso


  • binlercedansozvar  (02.08.21 12:20:25) 
dalga geçmen bahanesi olmuş
ilgi duyan insan daha fazla tolerans gösterir

nedenlere takılmana gerek yok, biribrinize uygun olanı ararsan ileride rahat ederisn
  • bir soru sorcam  (02.08.21 16:43:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.