[]

faydasını gördüğünüz vitamin, takviye vs.?

Kolumu kaldırmaya dermanım yok. Kan değerlerim normal, demir biraz düşük.
Fayda gördüğünüz bir takviye var mı?



 
B12 ve D vitaminleri aliyorum cunku doktorum al dedi. Ozellikle D vitaminini herkes yil boyunca almali dedi. Iki vitaminde de bir fark hissetmedim oncesi sonrasi arasinda.


  • hot potato  (30.07.21 19:55:34) 
demir ise ferrum isimli iğrenç tadlı bir şurup veriyorlardı. doktorun bir tavsiyesi olmadı mı?


  • 1195  (30.07.21 20:32:14) 
Bayramdan önce bu duyuruyu açtım ve rossmandan bir şey önerildi. Üç gundur alıyorum ve öğlen yemeğinden sonra gelen o uyusukluk kayboldu diyebilirim.


  • sanguine  (30.07.21 20:44:47) 
Demiri yükseltmek için üzüm veya keçiboynuzu pekmezini bir su bardağına (klasik, 200 ml) 1/4 kadar koy, üstüne eğer suluysa yarım, suyu azsa 1 limon sık, üstünü suyla doldur karıştır, metal kullanma. İç onu, günde 2 defa aç karnına. Basur hastası kardeşimin kan değerleri düşünce bunu yapıyoruz biz. Çok iyi geliyor.


  • 1bir1bir1  (30.07.21 21:14:10) 
spriluna, omega 3 alıyorum.
algbiotek spriluna için
omega 3 için de bazı önemli değerler var. ınternetten bakanda çıkıyor, bazı değerlerin seviyelerine göre seçim yapmanızı öneriyorlar.
  • janderzel zartanyan  (30.07.21 21:28:46) 
bir ay boyunca hiç tuz tüketmemem gerektiği için ilk 3-4 gün çok zorlandım.
doktor söylediği için supradyn'e başladım, toparlandım resmen.

  • blatta hiberna  (30.07.21 21:31:41) 
Solgar gentle iron saçım başım dökülmüyor


  • suicides underground  (30.07.21 22:14:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.