[]

Duyuru'da Çocuk Doktoru Var Mı?

Merhabalar,

Yeni doğan çocuğumuz ile ilgili bir kaç sorumuz var? Maalesef bulunduğumuz ülkede doktor ile konuşmak bir mucize... Ebeler ve kontrol eden sağlık memurları OK diyor ama anne baba olarak her zaman bir kuşku var... ( Doğum :Sezeryan )

- Duyma testi - Doğumdan bir gün sonra bir test yaptılar. Bir kulakta beklenen sonuç çıkmadı aynı testi bir hafta sonra yapacaklar... Çoğu bebekte olabilecek bir durummuş. Bu konu hakkında aile olarak ne yapabiliriz.

- Dışkıda kan ( ya da pembesi leke ) - Ebeler bize normal dedi? Gerçekten de normal mi?

Teşekkürler.

 
Doktor değilim ama biz de çocuğumuz için sıkça soruyoruz, çevremizde doktor arkadaşlarımız var, bolca bilgi veriyorlar.

İşitme testi için birşey diyemeyeceğim, tekrarlanan test sonucuna göre değerlendirmek gerekir.

Bezdeki kırmızı lekeler bizim de karşılaştığımız birşeydi, idrardaki kristallerden olduğunu söylediler. Normalmiş yani.

İntagramda bizimcocukdoktorumuz ve drrifatcanozturk takip edip bilgilendiğim sayfalar. Sizin de takip etmenizi öneririm. Postlarının tamamını okuyun bence, aklınıza gelebilecek herşeye dair paylaşımları var. Madem doktora erişiminiz zor oluyor, sizin de fayda göreceğinize inanıyorum.
  • curukturpkokusu  (30.07.21 17:58:26) 
merhaba, hayırlı olsun bebeğiniz. biz de çok kısa süre önce çocuk sahibi olduk.

bizim çocukta işitme testin de kulaklar tıkalı çıktı. normal olduğu söylendi, 1 hafta sonra tekrar gideceğiz. bence normal bir durum. şuan da çocuk her türlü sese tepki veriyor.

dışkıda kan durumunu bilmiyorum. biz de öyle bir şey yok.
  • tugi1  (30.07.21 18:37:26) 
avrupa ülkesi mi?
ikisi de normal.

  • andlee  (31.07.21 00:04:10) 
Anne göğsü çatladıysa, emerken az da olsa kanıyorsa dışkıda kan çıkabiliyormuş. O geldi aklıma.


  • somethinginthewayshemoves  (01.08.21 01:29:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.