[]

Aynı pozisyona farklı sitelerden başvurmak

Yazılımcı pozisyonu için bakıyorum ki şirket hem linkedin hem kariyer.net hem de başka sitelerden ilan vermiş.

Bunların sadece biri yerine, birkaç tanesinden başvuru yapmak kötü bir fikir mi?


 
bu isi cok istedigine dair bir ozur notu ile 2. basvuruyu yaparsan degil.


  • buenosdias  (30.07.21 12:38:25) 
evet, kötü fikir.

"başvurduğu işin aynı iş olduğunu bile anlamadan sıradan başvuruyor" derler.
  • co2s2  (30.07.21 12:39:25) 
yabancı ülke ise kötü fikir
türkiyede kötü olmayabilir.

  • rewlack  (30.07.21 12:40:12) 
Binlerce başvuru alacak bir pozisyonsa ikisini de deneyebilirsin, insanların çoğu böyle yaptığı için artık bir noktadan sonra çok olumsuz bir etki bırakmıyor. Ama kesinlikle işi çok istediğinin göstergesi değil.


  • Bruce  (30.07.21 12:50:11) 
Bir sürü yazılımcı başvuru arasında bu kişi 2 kere başvurmuş diyemezler.

Bence kötü fikir değil. Bir çok kişi linkedin inde koydukları ya da kariyerde koydukları bi kriterden elenebiliyor, belki görüşmeye gitse işi alacak ama ik nın önüne cv bile gelmiyor. Cvnin görülme ihtimalini bir kaç yöntem ile başvuru yaparak arttırmak mantıksız değil.
  • zimbirik  (30.07.21 14:08:16) 
Alanım yazılım değil ama böyle sağdan soldan saldırıp freelance iş almışlığım var. Şu an ona devam ediyorum hatta.


  • adetsancısı  (30.07.21 14:33:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.