[]

İstanbul'da 2000-2500 kiraya nerede oturmalı?

tl,dr: İşim Marmarayla gidilebilecek bir yerde. Anadolu'ya taşınmak var aklımda. Örneğin Maltepe taraflarında 2000 civarına 1+1 de olsa bulabilir miyim? Baktım pek yok, spesifik mahalle vs. var mıdır diye sormak istedim.

geniş hikaye ve ek soru: Üniversitede ve masterda yalnız yaşadım, sonra kardeşim üniversiteyi bitirince onunla eve çıktık (arada da ailem geliyordu, covid bunu engelledi biraz) Şu an Tarabya'da yüksekçe bir kiraya 3+1 evde kalıyoruz o yüzden. Fakat ev sahibi evi satıyor ve biz de yeni yer bakmaya başladık. Artık 31 yaşına gireceğim için yalnız eve çıkmak istiyorum zira sevgilim de ailesiyle yaşadığından doğru düzgün buluşamıyoruz, birlikte kalabilmek için otele tatile gitmek de 1 kira gibi bişey zaten. Bu yüzden maaşımın yarısını bile kiraya versem mantıksız değil gibi geliyor, o özgürlüğe tekrar kavuşmak istiyorum. (saçma şekilde 18-25 arası özgürdüm, sonra 25-30 arası kardeş/aile ile yaşamaya döndüm ekonomik olarak rahattı tabii) Kafama göre evde takılmak iş yapmak, kız arkadaşla buluşmak vb. sebeplerden böyle ev bakıyorum. Çok mantıksızsa söyleyin diye yazıyorum (öğretim görevlisiyim, maaşım 6000tl). 2000'e kiralık bulabilsem ki zor, üstüne aidat, faturalar vs. 3000'i bulacak, alım gücüm baya kısıtlanacak ama sese çok takık olduğum için evde birileri olmayınca üretimim artacak farklı işler yapabileceğim (online para kazanma durumum var aslında ama odaklanamıyorum) ayrıca aşk hayatım canlanacak gibi hissediyorum. Cidden covid sürecinde evde buluşamadığımız için sevgilimle ayda bir falan buluştuk özellikle haftasonu yasakları varken. Psikolojim için fakirleşsem de değecek gibi hissediyorum.


 
maltepe aydınevler mah. civarı 2-2.5 bandında bulabilirsin.


  • adwokat  (29.07.21 21:34:04) 
Bu parayla aşk hayatınız canlanmaz.
Arkadaşın dediği gibi maltepe, süreyyaplajı bandında bulabilirsiniz böyle bi ev. Ancak istanbul anadolu yakası bostancıdan sonra genç bireyler için çöptür. Yetişkin çocuklu insanlar için de çöptür gerçi. Sanmıyorum ama araba varsa ataşehire de bakın belki 1+1 denk gelir.
Maaşı yükseltmeye bakın hocam. Özel ders olur, ek iş olur, proje yazıp fon almak olur neblim işte.. 3-3,5 bandında bostancıyı geçmeyecek şekilde ev bakın. Hayatınız hatta aşk hayatınız daha önemli, bi kere geliyoruz hayata. Para sonra da kazanılır.
  • rewlack  (29.07.21 22:12:09) 
Maltepe sınırlarında rahat bulursunuz. Bir yakınım yeni ev aldı bu siteden minibüs yolunun bir alt sokağı önünden Marmaray geçiyor komşuları nezihmiş. Mobilim link bu şekilde geldi. Pusuya yatın bulursunuz 2000e de.
ONA9 DRAGOS SİTESİNDE ANKASTRELİ-EBEVEYN BANYOLU 1+1 KİRALIK İlan No: 941236278

  • cilekli pasta  (29.07.21 22:31:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.