[]

muhabbet kuşu ve kedi sahiplenme

muhabbet kuşu olan arkadaşım sokakta beslediği engelli bir kediyi sahiplenmek istiyor. Ama kedi kuşa bir zarar verir mi diye endişeleri var. Kuşlar böyle durumlarda çok çabuk strese giriyor diye duymuş. Kuşu olup kedi sahiplenenler var mı diye sormak istedim...




 
Fırsatı olursa zarar verir evet, arada kuşla arkadaş olan kedi videoları falan görüyoruz ama "arada" işte.

İki kedi bir muhabbet kuşu sahiplenen ve inatla hepsini evde tutmak isteyen arkadaşım bir gün kafesi yerde, kuşu da kedilerden birinin ağzında bulunca pes etti, evinde başka muhabbet kuşları da olan birine sahiplendirdik kuşu, bütün hayvanlar rahat etti.
  • kobuzchu kiz  (29.07.21 14:20:47) 
Bizde iki kuş bir de kedi var dikkatli olunca sıkıntı olmuyor


  • Fusha  (29.07.21 17:59:55) 
Engelli kedinin kuşa zarar vermesinden öte başka sorunlarınız olacak farkındaysanız. Yoksa bekarken hem kuşum hem de kedim vardı. Sadece tetikte olmak lazım. İçgüdüler yok olmuyor.


  • SiyamkedisiZorro  (29.07.21 18:22:02) 
@siyam nasıl başka sorunlar?


  • epleindebisous  (29.07.21 19:45:30) 
Kedinin engeli nedir bilemiyorum tabii, ama sağlık sorunları sebebiyle mesela evde ne kadar yalnız kalabilir, kendi yemeğini kendi yiyebilecek mi? Tuvalet sorunu olacak mı? Kedi (mesela sağırsa) yüksek sesle bağırıp konu-komşuğu bıktırabilir mi? Tedavi masraflarının bütçeyi zorlama ihtimali var mı? Bunun gibi şeyler.


  • SiyamkedisiZorro  (30.07.21 09:35:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.