[]

VFS global e ulaşım

Merhaba,

Yarın erken saatlerde bostancıdan dolapderedeki vfsglobale gitmem lazım. ben cumhuriyet caddesinde sanırken dolapderede olduğunu farkettim.

Google çeşitli toplu taşıma yöntemleri var fakat bi kısmında otobüsü atlayıp yürüyeyim diyorum. Ama dolapdere falan biraz tedirgin etti. Taksim meydanından vfs globale gidilir mi yürüyerek? ya da vfs globalden çıkınca en kısa yoldan istiklale yürüsem tarlabaşı taraflaırında sırtçantamdaki laptopu kaybeder miyim? çok mu abartıyorum bilmiyorum hiç.

Kadın kişisiyim bu arada. işaretlediğim rotaları kullanacağım yürüyerek.

 
istanbulu hiç bilmem ama vfs ofisinde zaten hışın çıkacağı için yorulmadan gitmeni tavsiye ederim. bu arada erasmus staj için mi gidiyorsun?


  • lacrim  (28.07.21 22:20:01) 
Ömer Hayyam ve kalyoncu sokakları tam tarlabaşı, eskisi gibi tehlikeli değil(gündüzleri en azından) ama yine de daha rahat olıyım diyorsan üstte çizdiğin rotadan, acıbadem hastanesinin yokuşunda inerek yürüyebilirsin.


  • Bruce  (28.07.21 23:39:28) 
Tam önünde otobüs durağı varmış, bu sıcakta sırt çantasıyla yürünmez oralar. Gündüz kalabalık olur zaten korkulacak bir şey olacağını sanmam, ıssız ve sakin sokaklara girme yeter.


  • John Bloor  (29.07.21 09:13:53) 
Arkadaşlar orada işlemimi yapan çalışana sordum da istiklale en yakın ömer hayyamdan ya da kalyoncudan gideyim mi diye. Yürümeni önermem, hiç tekin değil buralar dedi. Taksi tercih ettim bu nedenle. Cevaplayanlara teşekkürler.


  • zimbirik  (29.07.21 09:34:42) 
Gündüz vakti bir şey olmaz kadın olsanız bile. Eskisi gibi değil.

Ayrıca bruce+1
  • neysene  (29.07.21 12:16:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.