[]

Datça ve kaş için konaklama yer önerisi verebilir misiniz?

kafa dinlemek için datça’ya ardından kaş’a geçmeyi düşünüyoruz. Amacımız sadece yüzme ve kafa dinlemek olduğu için mümkünse konaklayacağımız yerin denize sıfır veya yakın olması ve çok uçuk fiyatlı olmamasını istiyoruz. Gidip de memnun kaldığınız otel apart vs var mı? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim




 
palamutbükünde bozalan sahil evlerini önerebilirim.


  • king lizard  (28.07.21 18:49:39) 
Moralinizi bozmak gibi olmasın ama artık buralarda kafa dinlicek yer kalmamış gibi. Kaşa gidicekseniz cukurbağ yarımadasındaki otellerinpansiyonlar belki bir nebze?


  • love and trust  (28.07.21 18:50:30) 
kaş merkezden yeni döndüm. daha önce gitmediyseniz gidin ama bir kaç günden falan fazla kalmayın. maske, mesafe hak getire. biz önce ev tuttuk sonra otele geçtik. Maki otel güzel, temiz, kahvaltısı var birde anlaşmalı plajı var.

her şey çok pahalı. şok, migros falan var. suyu bile ordan alın bakkallar kazıkçı.
  • scudman1  (28.07.21 19:49:33) 
son 1 ayi datca ve kasta geciriyorum, kafa dinlemek mümkün degil artik buralarda. gündüz sahilde oturacak yer yok, aksam yemek yiyecek yer bulamiyorsun. datcada gecen gün sular kesildi, marketlerde su bulamadik. gündüz vakti mercan'da denize girecegiz, markete gireyim su alayim dedim, ne migrosta ne şokta ne a101 de su kalmamis.
fiyatlar ateş pahasi, bira 35-50 arasi, iki kisi pidecide yemek yesen 200 tl'ya masadan kalkiyorsun. otellerde odalar kisi başı 600 lira civari, apart tutsan 1000 tl, onda da agustos sonuna kadar boş yer bulmak cok zor. kaş'ta günde ortalama 150 covid vakasi var (acildeki doktorlardan birisi arkadasim, o bile imkan olsa başka yere gitmek istiyor). datcada vaka daha az ama bir iki haftaya orasi da farkli olmayacak.

cok karamsar konustum ama maalesef durum böyle. illa gelecegiz diyorsaniz eylül gibi gelin, belki biraz sakinler ortalik.
  • spivak  (28.07.21 22:47:27 ~ 22:48:58) 
kaş için kaş marin otele bakabilirsiniz.


  • penceredengorunenmorbina  (29.07.21 18:24:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.