[]

neye yeteneğim var bilmiyorum

bu kabiliyetsiz olduğum manasına mı gelmekte?




 
hayır, neye yeteneğiniz olduğunu bilmediğiniz anlamına gelmekte.


  • işimdeyim gücümdeyim  (28.07.21 13:52:49) 
işimdeyim gücümdeyim +1

Keşfetmek içinse yeni şeyler denemeniz gerekmekte.
  • lüzumsuz adam  (28.07.21 13:56:17) 
çoğu insan neye yeteneği olduğunu öğrenmeden ölüyor çok takılma, yeteneğin yoksa da yapmak istediğin şeyi düzenli yaparsan suni yetenek elde ediyorsun.


  • nahtoderfahrung  (28.07.21 13:57:25) 
yetenekmiş zekaymış bunlar bi yerden sonra etki etmez. Önemli olan ilgilendiğin şey ile ne kadar vakit geçirdiğin, ne kadar istikrarlı olduğun.

Yapmaya yatkın olduğun şeyleri keşfedememiş olabilirsin. Keşfetmek için bir çok şeyde biraz vakit geçirmen lazım. Ama takma. Bir yerden başla. Bir şey hoşuna giderse, sana keyif verirse devamı gelir zaten.
  • zimbirik  (28.07.21 14:01:18) 
yeterince farklı şeyle ilgilenmediğiniz anlamına geliyor.


  • duyurukullanıcısı  (28.07.21 14:02:11) 
Yeteneğin keşfedilmesi için para+zaman+heves gerekli. Birinden biri olmayınca sıkıntı oluyor. Türk insanının hobisiz olmasını da vakit ve nakit sıkıntısına bağlıyorum.


  • tamam sakinim  (28.07.21 14:04:24) 
stallone'un oynadığı bir film vardı cezalandırıcı mı neydi ismi. orada herkesin yeteneğini saptayan bir cihaz vardı, hatta bizimki efsane kazak / örgü örme yeteneğine sahipti. öyle bir yetenek tespit cihazı olsun isterdim. insanlık namına da faydalı olurdu.

kesin bir şeye yeteneğiniz vardır ama neye olduğunun tespiti maalesef size kalmış vaziyette. ben mesela çok iyi düğüm çözerim, misina, kolye, zincir hiç bir şey önümde duramaz. ama bunun mesleği yok :)
  • solitary man  (28.07.21 14:14:45 ~ 14:15:21) 
sadece tembel de olabilirsin :)


  • kismisolungac  (28.07.21 14:19:03) 
Çocuların ilgi alanlarını keşfedebilmek için sıkılmalarının gerektiğini okumuştum. Önce bir miktar şeyi denetip sonra sıkılmasına izin verdiğinde çocuk ilgilendiği, hoşlandığı şeyi keşfedebiliyor.

Siz ya yeterince şey denememişsinizdir ya da yeterince sıkılmamışsınızdır. Sosyal medya, telefonlar, diziler vs insanı sıkılmaktan alıkoyan şeyler.
  • zimbirik  (28.07.21 14:23:59) 
Ben de sanki eskiden biliyordum ama unuttum.


  • dunal  (29.07.21 14:53:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.