[]

hyundai su arıtma cihazı satıcılarının telefon tacizi

şöyle ifade edeyim; ayda min 15-20 kez arıyorlar. kara listeye aldık bir daha aramayacağız deyip yine arıyorlar. engellediğim farklı numaralardan arıyorlar. eşimin kalp ameliyatında ameliyathane başında beklerken, trafikte araç kullanırken, çocuğu hastaneye götürdüğümde, önemli bir toplantıda devamlı arıyorlar. farklı no olduğu için önemli bir şeydir hastaneden arıyorlardır iş ile ilgilidir diye açıyorum ama o ses yine hyundai su arıtma cihazı sattıklarını söylüyor. insan gibi konuşmaya çalıştım fayda etmedi. edevletten kontrol ettim fayda etmedi. en son konuştuğum kız telefon numaramın birileri tarafından onlara verildiğini ve kim verdiyse ona promosyon verildiğini falan söyledi. ben artık sizin başka bir amacınız var diye düşünüyorum siyasi bir boyutunuz mu var falan dedim hala kıvırıyorlar. bunları kime nasıl şikayet edeceğiz? savcılığa gitsem fayda eder mi? hts kayıtlarından bulup savcılığa suç duyurusunda bulunsam gerçekten böyle bir vaktim yok bunlarla uğraşmak için.




 
ben daha bu kişilere karşı birşey yapıpda sonuç alabileni görmedim.
engelleseniz bile 1-2 saniye telefon çalıp öyle kapanıyor. yine bakıyorsunuz kim bu diye.
ekşide ilgili başlıklar var, baştan sona okudum, çözüm yok.
çözüm hukuk tabikide hukuk olsa zaten arayamazlardı.
  • aslindasorunumpsikolojik  (28.07.21 16:15:55) 
Maalesef kişisel bilgilerimiz CD içerisinde elden ele dolaştığı için yapacak birşey yok. Ben de her aradıkları yeni numarayı engelliyorum. En sonunda dayanamayıp ana avrat söveceğim o olacak.


  • robin one persie  (28.07.21 16:15:56) 
Merhaba ben sonuç alan kişiyim ama hemen olmuyor. Bu denyolar datayı aralarında paslasiyor bence. Bir ikisinin canı yanınca aramalar kesildi.

tiss.gtb.gov.tr

Şu adresten şikayet oluşturun. Aramanın ekran görüntüsü, mesajın içeriği bölümüne Hyundai artıma daha önce hiç alışverişim ve iznim olmadığı halde satış için aramaktadır falan diye yazın. 6 ay-1 sene arasında savunma istenir. Belli ki 4-5 çağrı merkezi var bu haltı yiyen. Toplamda 15 şikayet falan oluşturdum bunların hakkında. Şu an 10 günde 1 geliyor. Onu da pas geçmeden ediyorum şikayet. Azalarak bittiler.

Telefonda küfür etmek, kibarca rica etmek, kesin çıkardım listeden demeleri vs. Hiçbiri kâr etmedi. Bu kesin çözüm.
  • baal  (28.07.21 16:28:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.