[]

İnternet aboneligi ne onerirsiniz

Tt istemiyorum. Adresimde kablonet altyapisi yok. Baska nerelere bakayim dersiniz? Ultra mega hizli olmasina gerek yok. Ortalama bir internet kullanicisiyim




 
Kablonet/uydunet ve fiber yoksa tüm bağlantılar türk telekom alt yapısı ile Adsl veya Vdsl olur.

Ben turknet kullanıyorum, 4-5 farklı abonelik aldım bugüne kadar. Taahhüt de yok, fiyat da normal.
  • John Bloor  (28.07.21 12:03:36) 
Hepsi zaten aynı altyapı. Ben de türknetten memnunum. Taahhütsüz ve ucuz


  • zimbirik  (28.07.21 12:08:06) 
Türknet demeye geldim ama denmiş bile.


  • tss  (28.07.21 12:33:15) 
türknet diyince bile tüylerim diken diken oluyor. üstteki arkadaşlar çok şanslı olsa gerek. kesinlikle tavsiye etmiyorum sakın bulaşma asla muhatabın yok karşında. el mahkum ttnet en iyisi yine.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (28.07.21 13:03:38) 
diğer tüm servis sağlayıcılarda olduğu gibi turk.net'ten de memnun olmayan çok sayıda insan var. ben dsl de fiber de kullandım turk.net, gayet memnundum. taşındığım yerde fiber altyapıları olmadığı için sonlandırdım aboneliğimi, kablonet'e geçtim. altyapısı olsa teknik destek anlamında en iyis kablonet bence, aynı gün kesinlikle geldiler müdahale ettiler şimdiye kadar her sorunda.
kablonet dışındaki firmalar arıza durumunda eğer dsl kullanıyorsanız türk telekom altyapısı üzerinden hizmet verdikleri için arızayı çözmek de türk telekom saha ekiplerine kalıyor, dolayısıyla çözüm daha fazla zaman alabiliyor, fakat bu türk telekom veya başka bir firma abonesiyseniz de aynı zaten.
ben turk.net öneririm, komşularda falan kullanan varsa sorabilirseniz iyi olur. arıza sık sık oluyor mu, oluyorsa müdahalede gecikiyorlar mı diye.
  • gkhncnzdgn  (28.07.21 13:19:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.