[]

Haber sitesi yaptırmak istiyorum

En uygun şekilde nasıl çözerim, domain hosting vs bilgim yok.




 
Nasıl bir haber sitesi yaptıracaksınız? Benzer bir örnek, kafanızdaki model vs. gibi daha çok bilgi verirseniz daha spesifik cevaplar verebiliriz.


  • plutongezegendegilmi  (27.07.21 16:32:42) 
Şöyle bi site bahsettiğim
www.siradisihaberler.com

  • olaylar olaylar  (27.07.21 17:09:30) 
Haberadam temasi bu. (Yolladiginiz linkteki "uye girisi"ne tiklarsaniz demo sitenin logosu geliyor zaten (kaldirmayi unutmuslar)

Google'a haberadam yazip sitelerinden satin alabilirsiniz. Kurulumunu vs de yapiyorlar. (Wordpress temasi bu)

Haaaa tavsiye eder miyim? Uzun vadeli dusunuyorsaniz malesef hayir. Ama bi deneyeyim diyorsaniz cok da pahali degil zaten alip deneyin.
  • brkylmz  (27.07.21 17:54:32) 
@brkylmz tavsiye edebileceğiniz başka bir tema var mı peki?


  • olaylar olaylar  (27.07.21 18:18:11) 
Normalde yabanci firmalarin haber temalarini tavsiye ederim. Hem kodlamalarindaki derli topluluk olsun, hem 3. Parti pluginlerle uyumlari olsun bizim yerli temalardan fersah fersah ilerideler. Ve de surekli guncelleme aliyorlar.

Ama gel gelelim turkiyedeki habercilik anlayisiyla da yurtdisindaki web haberciligi cok baska yerlerde. Simdi ben size yabanci bi tema onersem bu ne ya cok sade dersiniz. Bizim cizgi roman gibi sitelerden sonra duz yazi gibi kalirlar :)

Eger sade ama islevsel olsun derseniz "jannah" temasina goz atabilirsiniz.

(Bir de desktop versiyonlari onemsemeyin, ziyaretcilerin neredeyse %70-90 arasi mobilden geliyor.mobil versiyonlara bakin hep)
  • brkylmz  (27.07.21 19:10:45) 
Daha yeni kendime yabancı bir haber sitesi kurdum. Jannah temasını kullandım, oldukça hızlı ve hoşuma gitti. Tavsiye ederim ben de bu temayı.


  • gak  (27.07.21 20:48:16) 
@gak hocam ben de baktım da karar veremedim, bizdeki gibi kaydırmalı manşet olayı yok sanırım


  • olaylar olaylar  (27.07.21 21:27:06) 
Wordpress başlangıç için iyi olabilir. Themeforest üzerinden iyi bir tema alabilirsiniz. Jannah iyidir mesela bahsedilmiş.

Avada da aynı şekilde. Farklı pluginlerle de destekleyebilirsiniz.
  • anten  (28.07.21 01:38:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.