[]

okulların açılmama ihtimali

Yok değil mi? Açılacak diye büyük plan yapıyorum yoksa hayatım mahvolabilir. ağustos'ta aşı zorunlu olsa yetişir sanki.




 
Yüz yüze açılmayabilir. Vakalar uçuşa geçti yine. Ağustosa bağlı biraz. 30 bine gelirse zor.


  • dissendium  (27.07.21 01:08:46) 
Hibrit egitim uzerinde duruluyor. Derslerin %40 yuzyuze ve seyreltilmis %60i online olacak gibi. Ve tabii ki bu seyreltilmis derse hangi ogrenciler katilacak bilinmiyor henuz.


  • nax  (27.07.21 01:16:40) 
Universite icin yazmistim bu arada.


  • nax  (27.07.21 01:17:09) 
Üniversitelerde uygulamalı dersler yüz yüze diğerleri uzaktan olur diye düşünüyorum güz için. Aşı olmak istemeyen hem hocalar hem de öğrenciler var. Nasıl olacak bilmiyorum. Bir an önce belli olsa da hayatımızı planlasak, çok sıkıldım takip etmekten.


  • buzbebek  (27.07.21 01:26:38) 
Yurtlar için hazırlık yapılıyor diye duymuştum en son. Hatta Handan İnci Mimar Sinan için açılacak demişti ama o zamandan bu zamana vaka sayısında çok artış var. Geçtiğimiz dönemdeki gibi tıp ve bazı sağlık bilimlerinin uygulama ağırlıklı sınıfları yüz yüze olur, kalanlar uzaktan olur diye düşünüyorum. Keşke açıklasalar da ona göre yurt baksak adım atamıyoruz bu halde.


  • black holes in the sky  (27.07.21 01:37:25) 
yok degil mi derken? tabii ki var oyle bir ihtimal. su anda yuksek degil sadece.


  • robokot  (27.07.21 01:44:23) 
açılmaz


  • Hallegadola  (27.07.21 10:05:53) 
asi zorunlulugu gelmediginden acilmaz. gecen yila gore bi farklilik yok cunku.
zaten bu belliydi. klasik yazin ac ki turizm sahipleri para kazansin, sonbahara kapa tekrar.

asi zorunlu olmadikca ogrenciler online bitirir okullarini.
  • Kittie  (27.07.21 11:35:14) 
Ölüm oranlarını arttıran vakalar asilanmayanlardan çıkıyor. Ama üniversitelerin sonbahar dönemi başlayana kadar zaten 2 doz aşılanmış olacak öğrenciler. Akademisyenler zaten 2 dozunu çoktan tamamladı. Onun için yüz yüze kesin açılır.


  • e mice  (27.07.21 12:18:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.