[]

Vücudunun herhangi bir yerinde kalıcı olarak

tüy-kıl dökülmesi yaşayan var mı? Bu durum herhangi bir sağlık sorunu olarak görülmeli midir? Bacaklarımın ön tarafları kemiğe yakın yerlerde yaklaşık 1 yıldır hiç tüy çıkmıyor. Sanki lazer yaptırmış gibi. Bu durumdan memnun olmuştum aslında. Ancak sebebini düşünmeye başlayınca içime bi kurt düştü. Yorumlarınızı almak isterim.




 
Pantolondan falan olabilir. Normal


  • optimistbakunin  (26.07.21 23:13:39) 
erkeğim, üst bacaklarımın ön tarafında oldu bu. yıllardır böyle, herhangi bir sağlık sorunu olarak görmemiştim hiç. pantolondan filandır heralde


  • king lizard  (26.07.21 23:23:17) 
aynı şey bacaklarımın arka taraflarında olmuştu benim de. pantolon yüzünden oluyormuş. muhtemelen aynı durumdur.


  • cay koy geliyorum  (26.07.21 23:28:05) 
Motosiklet çizmesinden dolayı benim de bileklerimin biraz yukarısına kadar döküldü ve bir daha da çıkmadı.


  • malheiros  (26.07.21 23:34:52) 
Eşimin, babamın, hatta dayılarımda da gördüm aynısını ayak bileğinin hemen üst kısmında dökülmeler var. Çoraptan olduğunu düşünüyoruz. Bana sağlıkla ilgili bir şey gibi gelmedi, annem söylemişti ilk çorap mevzusunu. Çok mantıklı geldi.


  • hrvl  (26.07.21 23:43:41) 
Erkek arkadaşımın bacağında böyle iki tane bölge var. Yaygın bir şeymiş anladığım kadarıyla. İnsanın deli gibi kot giyesi geliyor lazer yerine.


  • ruhen hastayim ben  (27.07.21 00:01:49) 
dar pantolonlar ve cogu zaman coraplar yapabiliyor ama seker hastaligi sebebiyle de bacaklardaki tuyler dokuluyor diye biliyordum bi kontrol ettirebilirsiniz belki.


  • in vino veritas  (27.07.21 00:23:23) 
yaş aldıkça dökülme artabilir. benim stresli dönemlerde sakalımda minik yuvarlak bölgeler dökülüyor. ama psikojenik dökülme benimki.


  • 9kuyruklukedi  (27.07.21 01:34:07) 
Bizim ailedeki kadinlarda bacakta var. Bende de var.


  • balpolen  (27.07.21 01:37:00) 
@balpolen sadece bacakta mı? Belli bir yaştan sonra mı oldu?

Sanıyorum bende çoğalacak bu durum, parça parça yok oluyor. Alopesi deniyormuş biraz araştırdım ama.
  • buzbebek  (27.07.21 01:41:42) 
Evet, bizde alt bacagin on kisminda. Annemde, bende, teyzemde herkeste var. Zamanla benim daha da genisliyor kil cikmayan yer. Annemin de oyle ama baska yerlere sicrama yok


  • balpolen  (27.07.21 13:17:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.