[]

Regli öne çekmek

Reglin haplarla geciktirildiğini ve çok zararlı olduğunu biliyorum. Peki erken regl olmak mümkün mü?

03 Ağustos'ta ve 01 Eylül'de regl olacağım. 02 Eylül'de de düğünüm var. 01 Eylül'de başlayacak olan reglimi Ağustos sonuna çekebilir miyim acaba? 2-3 gün öne çekilse bile yeterli olur benim için çünkü ilk iki gün çok kanamam ve ağrım oluyor.

Doğum kontrol hapıyla böyle bir şey yapıldığını duymuştum. Deneyen oldu mu acaba?

Not: Önümüzdeki haftaya kadın doğumdan randevu aldım ama devlet hastanesinde olduğu için muhtemelen beni sallamayacak ve geciktirici hap vermeye çalışacaktır...

 
Bir kez yaptım bunu işe yaradı. Hapı içtikten kısa süre sonra regl oldum.
Sanırım eczaneye gittiğimde hapın ismini başka birinden öğrenmiştim çünkü direkt hapı istedim ve hamilelik durumu varsa içmemem gerektiğini söylemişti.
Bir süre düzenimi bozdu ama toparladı kısa sürede.
  • mutekebbir  (26.07.21 17:28:41) 
Maydonoz, adaçayı içmek işe yarayabilir.


  • kendi helvasını kavuran zombi  (26.07.21 17:49:42) 
Doğum kontrol hapını aralıksız kullanıp o ayı hiç regl olmadan geçirmeniz de mümkün ama doktora danışmadan yapmayın tabii böyle bir şey.


  • kobuzchu kiz  (26.07.21 18:54:02) 
(mobilde editleyemedim, yeni cevap olarak ekliyorum)
Dkh kullanmaya ağustos başındaki reglinizle başlarsanız ve aralıksız ikinci kutuya geçerseniz eylül sonuna kadar regl olmadan devam edersiniz. Okuduğum kadarıyla ilacın normal etkileri dışında bir zararı yok, kalıcı bir sıkıntı yaratmıyor. Uzay istasyonundaki kadın biliminsanlarının bu şekilde regl olmadan görevleri boyunca dkh kullandıklarını okumuştum. Bence en temizi bu olur.

  • kobuzchu kiz  (26.07.21 18:58:17) 
Bu ertelemek için olan hapı(primolut n) birkaç gün içecek sonra bırakacaksınız bıraktıktan sonra max iki gün içinde de oluyorsunuz.
Hapı 2-3 sene arayla bu sene tekrar kullandım. 8 gün içmek zorunda kaldım ve bir yan etkisini görmedim. Bırakınca da sancısız bir şekilde regl oldum. Eğer normal bir adet sancısı düzeyinde görüyorsanı sancı ekstra çekmiyorsunuz. Uzun vadede etkilerini bilemem ama mecbur kalınca bundan daha etkili bir şey yok. Hiçbir doğal yöntem garanti vermiyor maalesef. Keşke verse.

  • Kediyi üzdün  (26.07.21 22:37:35) 
Civan perçemi çayı deneyebilirsiniz.
Erken regl olmak için 2 kere içmek durumunda kaldım ikisinde de ertesi gün regl oldum. Herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilemem.

  • penceredengorunenmorbina  (27.07.21 13:58:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.