[]

Aşı olup akşama kick box dersine girsem sıkıntı olur mu?

Yarın sabah aşı olacaktım, kick box gününde değişiklik olduğundan akşama alındı. Ağrı önemli değil, onun dışında bir sıkıntı yaşanır mı? Biontech olucam.




 
1.mi 2.mi aşı mı,
2. aşı ise evde 1-2 gün oturmanızı tavsiye ederim, ağrıdan daha değişik şeyler yaşayabilirsiniz.

  • nahtoderfahrung  (26.07.21 17:09:18 ~ 17:09:39) 
1. Aşı.
2. Aşıdan sonra cidden başka durum yaşanır mı?? Korona atlattım 7 ay önce, 2. Doz olmam diye ümit ediyordum?

  • mslny  (26.07.21 17:20:27) 
abi ben 2. dozda aktif sporunu yapan yediğine içtiğine dikkat eden bir adam olarak gecesinde fena hastalandım.
1. dozda çok hafif kol ağrısı oldu ve akşam spora gidip ağırlık kaldırdım bişey olmadı. ama önceden covid olup aşı olanlarda da aşıya vücudun tepki verdiğini duydum bence riske girme 1 gece atlat en azından.

  • nahtoderfahrung  (26.07.21 17:22:53 ~ 17:23:10) 
Ben neden bu aşıları grip aşısı kadar basit sanıyorum ya, o yüzden içim rahattı şu an bi tırstım=( sizde bişey olmadıysa bana da olmaz demek istiyorum ama bilemedim.


  • mslny  (26.07.21 17:33:53) 
bence gerek yok zorlamaya


  • regina phalange  (26.07.21 17:37:08) 
Ben de Corona geçirdim ama Türkiye'de iki doz yapılıyor sanırım Corona geçirseniz de.

Cuma günü sabahtan yurtdışında moderna'nin tek dozunu oldum (ikinciye gerek yok dediler, biontech ve moderna aynı teknoloji), ilk başta kol ağrısı dışında şikayetim yoktu fakat akşamına kemik ağrıları, ateş, bulantı oldu ki ben coronayi buna göre çok daha hafif atlatmistim, Ertesi güne kol ağrısı dışında bir şeyim yoktu.

Bana verdikleri broşürde gençlerin aşının yan etkisini biraz daha ağır yaşayabileceği yazıyordu. Babam yine de panik olup doktoru aradığında hem gençlerin hem de Corona geçirenlerin -ozellikle son 6 ay icinde- aşının yan etkilerini daha ağır yaşadığını soylemis. Bol dinlenme ve sıvı alımıyla normale döner demişti.

Bence o yüzden riske atmayın dinlenmeniz daha doğru.
  • fraise  (26.07.21 17:50:50 ~ 17:51:25) 
Kanka ben oldum şimdi domuz gibiyim. Bi cacigim yok. 170 boy 80 kiloyum. Sporla alakam yok. Akşamları yürüyorum sadece.


  • allah yazdiysa bozsun  (26.07.21 17:51:35) 
Bünyeden bünyeye değişiyor. Sadece küçük bir kol ağrısı da olabilir, ateşiniz de çıkabilir, ishal de olabilirsiniz. Benim ilkinde sadece kol ağrısı olmuştu ama diğer durumları da yakın çevremden duydum. Ben de bir geceyi sakin geçirip duruma bakmanızı öneririm.


  • peki madem  (26.07.21 18:43:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.