[]

Küçük bi hediye sorusu

Merhaba, öğrenci işlerindeki bir çalışan bana diploma sürecinde yardımcı oldu ve yaz okulu hakkında ( 4 bin tl ) bilgi almak istediğimde tek ders sınavına girebileceğimi ( evet salak gibi hakkım yok sanıyordum ) söyledi başvurunun kapanmasına 2-3 saat kala ve onun sayesinde zamanında mezun olup 2 ayımı + 4 bin liramı kurtardım. Telefonda da diplomanı almaya geldiğinde de teşekkür edersin falan tarzı bişeyler demişti gülerek biraz samimi birisi kendisi, şimdi giderken ufak bir hediye götüreyim mi diyorum. 1 kilo baklava gibi düşündüm mesela ama yazın güzel gider mi kararsız kaldım. Soğuk baklava da olabilir.

Başka da aklıma bir şey gelmedi zaten. Ya da tamamen boş gideceğim ama adam bilgi vermese 4 bin liram gidecekti boş gitmek de istemiyorum. Sizce ?


 
bence baklava da soğuk baklava da olabilir. düşünmüş olman yeterli.


  • lcha  (26.07.21 14:20:55) 
Bu tam baklava hediye edilecek bi durum. Almışken 2kg al, çünkü o baklava o an açılır yenir orada tüm mesai arkadaşlarıyla. 1kg bi tık yetersiz kalabilir. Baklava yaz kış yenir bu arada sıkıntı yok.


  • mg3929  (26.07.21 14:23:45) 
instagramdan falan stalklayıp içki içiyorsa viski ya da şarap da olabilir. Onun dışında soğuk baklava iyidir.


  • zimbirik  (26.07.21 14:25:11) 
2 kilo baklava +1


  • himmet dayi  (26.07.21 14:26:04) 
adam belli ki baklava filan istememiş. biraz pahası olan hediye istemiş.


  • teritori  (26.07.21 14:29:35) 
@teritori valla onu da bilemiyorum ama görevi o sonuçta, ben çarş- perş aradım en son cuma ulaşabildim yoğunluktan ve o ara söyledi sınav şeyini. pahası olan bişeyi bu aralar kendime bile almıyorum :/


  • garavel  (26.07.21 14:41:36) 
Erkekse baklava kadınsa çiçek


  • photo85  (26.07.21 21:57:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.