[]

Football manager gibi detaylı bir oyunda bir sezonu nasıl geçiyorsunuz ?

Eski championship manager oyuncularındanım. Malum bi taktik ekranımız vardı bir transferimiz birde ekstradan teknik ekip ayarlardık ve basit antrenman ayarları ile işi tamamlardık. Sonrasında oyun akıp giderdi

Epic games'den fm 2020'yi kurmuştum bir kaç ay önce fakat detayların içersinde resmen boğuldum antrenman bir detay teknik ekip transferi başka detay, scout analizleri apayrı bir detay her şey de çok ciddi incelikler var. Her bölümde saatlerce oyalanmalık ayrıntılar var.

Bu oyunda boşver hiç uğraşmaya değmez dediğiniz ya da önem verilmesi gereken detaylar nelerdir ? En keyifli ve hızlı şekilde nasıl ilerlerim ?

 
Ben kadro kurup, ekibimi yenileyip
İyi bir asistan manager bulup
transfer sezonundan transfer sezonuna on holiday oluyorum :)
benim içim managerlikten çok, kadro/taktik/antreman kurup sonucu görme oyunu yani.
Maç maç gitmiyorum (CL finali falan değilse)

cm 95 italia'da da hep space'e basardım :)
  • summatinyourteeth  (26.07.21 13:51:56 ~ 13:52:29) 
Transferleri bi program sayesinde sansa birakmayi kesmistim. Orda hangi antrenmanda koc kac yildiz onuda veriyordu. Ne lazim sut5 olacak hoca. Tak aratiyorum. Teklif et. Sabah sende. Futbolcularda var oyle. Max puan gosterior. Gizli yetenekler var onlar cok onemli oldugunu ogrendim. Mesala adam cok iyi ronaldovari. Ama gizli de devamlilik 3/20. 20 macta 3-5 macta esiyor gerisinde bos. 20/20 aldim tsigalko cikti :) demem o ki isimler bwlli olsun koc/oyuncu biyerden sonra maci asistana birakin gecin mesala. Basin toplantisina ciragi yollardim. Ama alt yapidan turk cikmasi icin 3gun gir cik yaptigimi bilirim :)


  • hunharca ben  (26.07.21 13:58:02) 
genelde sezon başı çok iş olur. Sezon başı iyi ayarlarsanız, yardımcı antrenörlere görevleri doğru verirseniz maçlar başladıktan 2-3 hafta sonra rahat edersiniz.


  • anten  (26.07.21 14:02:18) 
Bu oyunu oynayan çok insan gördüm
Çoğunluk 1-2 gecede sezon bitiriyor ama ciddiye alanlar haftada 15 günde tek maç oynayabiliyor. Ben de en son oynadığımda günde en fazla 1 maç yapıyor, kalan zamanı detaylara harcıyordum.

  • haysiyetsiz nane  (26.07.21 14:02:39) 
tamamen size bağlı. denildiği gibi sadece detaylar için saatlerce vakit harcayanlar da var, maç hariç tatil diyenler de. Ben sezon başı iyi bir teknik ekip kurup antrenmanı asistan menajere bırakıyorum. Scout analizlerine de çok takılmaya gerek yok. Yalnızca kendi izlettiğin oyunculara bakarsın. Zamanla daha rahat alışırsın fakat 2020 ile beraber artık futbolun taktiksel kısmından uzak olanlar için zor bir oyun olmaya başladı. Daha basit bir oyun için bkz.FM 2016


  • biravekahve  (26.07.21 14:10:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.