[]

kredi kartı sorusu

Kredi kartından harcama yapıp ertesi gün ödemek istiyorum yani borç kalmasın hiç. Bunu hangi gün yapabilirim? Yani borcun göründüğü tarihten bir gün önce harcama yapsam ertesi gün görünür mü? Hangi gün bu?




 
istediğin gün yaparsın,istersen önden para yatırıp gidip alışveriş yaparsın o bakiyeden düşer.


  • duptıs  (26.07.21 00:07:13) 
borç olarak görünmez aslında ekstre kesilene kadar ama toplam bakiyenden takip edersin borcunu toplam-mevcut=borç olacak şeklinde.

edit: ama bunun için banka kartı daha mantıklı değil mi? niye uğraşasın bu kadar?
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (26.07.21 00:18:32 ~ 00:22:01) 
çok saçma soru olmuş bu. harcama yaparsın, genelde anında bazen 1-2 gün sonra borç gözükür. ödersin öyle. istediğin zaman ödeyebilirsin ama. istersen harca 2 dk sonra öde farketmez. yansımasına gerek yok. limitten düşer zaten.


  • jelly bear  (26.07.21 00:19:17) 
Aninda yapabilirsin. Sen harcama yapinca kredi kartinin limitinden hemen dusuluyor zaten o tutar. Parayi hemen yatirirsan hemen eskiye doner limit, dolayisiyla borcun kalmaz.


  • ardt  (26.07.21 00:20:06) 
madem para var. doğrudan banka kartı ile harcama yapın, kredi kartı ile uğraşmayın


  • co2s2  (26.07.21 11:11:41) 
istediğiniz zaman yapabilirsiniz.

banka kartı denmiş ama kredi kartının puan avantajı da var. ek olarak, banka kartını kaptırırsanız sizin paranız gider. kredi kartını kaptırırsanız bankanın parası gider. banka kartı yerine ön ödemeli kart da düşünebilirsiniz.
  • inheritance  (26.07.21 12:21:31) 
Co2s2 banka kartı ile ödeme kabul etmeyen yerler var hiç denk gelmediniz mi?


  • diffarentiationation  (26.07.21 12:52:42) 
@ diffarentiationation : banka kartı kullanmadığım için denk gelmedim. doğrudur, olabilir.


  • co2s2  (26.07.21 14:05:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.