[]

3 başlıklı döner bıçaklı traş makineleri tahriş ediyormu ?

www.amazon.com.tr

tavsiye edermisiniz ?
bu makineleri kullandıktan sonra yüzüme kolonya sürsem yanma hissedermiyim ?
yanma hissediyorsam tahriş vardır varsayıyorum o açıdan.

 
Bu makineler sakal kesmiyor. Hala nasıl satabiliyorlar anlamış değilim.


  • alisamadim  (25.07.21 12:52:50) 
normal jilet varken cidden neden nasıl alınır bunlar ben de anlamıyorum. jilet daha az tahriş ediyor.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (25.07.21 13:07:57 ~ 13:08:17) 
23 yıl olmuş mach3 çıkalı. Hemen hemen hiç değişikliğe uğramadan yıllardır piyasada bu kadar revaçta olmasının tek sebebi işini çok iyi görüyor olması. Kaliteli bir jel köpük ile sinekkaydı traşlara devam.


  • synax  (25.07.21 13:46:44) 
her zaman en iyisi geleneksel tıraştır. tekli yaprak jiletler yani. ama illaki makine alacağım diyorsan moser'in ürünleri bu makinelerin 10 katı daha iyidir, onlardan da ucuzdur. hatta powertec marka kesiciler bile bu üç başlıklılardan çok daha iyi.


  • mermize  (25.07.21 16:23:47) 
bende braun var. eğer sakalın biraz kalınsa vay haline, jiletin yanından bile geçmiyor. aralarında ne kadar fark vardır bilmiyorum ama çene altını tam almıyor hem de bazen canını acıtıyor.


  • silver apple  (25.07.21 18:13:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.