[]

Bira içip motosiklet sürmek - promil hk.

Az sonra motosikletle çıkacağım. Efes light sanırım en az promili barındırıyor. Motosiklette sınır 20 promil diye okudum. 100 promil de tüketsem sarhoş olmuyorum yada etki göstermiyor ama haybeye kural çiğneyip ehliyet kaptırmak istemiyorum. Bu işin sınırı nedir?

Efes light yarısını içsem mesela? Bilen var mıdır? Teşekkürler.

330 ml Efes Light için %5 ten 20 promil altı oluyor ama yine de bilen hesaplayıp deneyimleyen varsa diye sorayım dedim :D

 
Bira canınızdan kıymetli mi? İçmeyin. Hele bir de motosikletle. Arabada sizi koruyacak bir dış kaporta var (bu araba kullanacaksanız içebilirsiniz dediğim anlamına gelmiyor) ama motosiklette kaporta sizsiniz.


  • inheritance  (24.07.21 21:57:50) 
Tam enayilik afedersin.
Ne yediğine bağlı promil olayı, sadece içkiyle ilgili değil.

Motosiklet, bayram trafiği canavarları.

Efes lightım yarısını içsen ne içmesen ne? İÇME.
  • rewlack  (24.07.21 22:00:07 ~ 22:00:38) 
polisin elindeki cihazin kalibrasyonuna guvenmezdim ben olsam.

bahsettigin hesabin icine boy / kilo da giriyor, cok minyon biri degilsen hesabin dogru bence.

bunun sarhos olmakla alakasi yok bu arada, her turlu reflekslerin zayiflar. farkina varamazsin, sadece alkolsuz birileriyle karsilastirip olcunce onune cikar. yani "ben sarhos olmuyorum" deyince olmuyor, mesele o degil. sarhosluk en uc ornegi. alkollu kan dokenlerin cok cok azi levent kirca skecindeki gibi oluyor. cogunu gorsen alkollu oldugunu anlamazsin. kendi de anlamiyor zaten.

ama icip cikarsan umarim kalibrasyonu bozuk bir cihaza denk gelir de yakalanirsin, basina bin turlu is acilir. :)
  • robokot  (24.07.21 22:00:52 ~ 22:03:46) 
Karaciger saatte 10ml alkol yok ediyor diyorlar. Otur hesapla sonra cik.


  • divit  (25.07.21 00:27:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.