[]

Denize girerken sahilde eşyaları ne yapıyorsunuz?

Merhaba duyuru,

Arkadaşlarımın uyuz olduğuna karar verip 8000. kez iptal olan planlardan sonra tek başıma tatil yapayım dedim, aslında amfibi canlıyım 2 senedir denize giremedim ama..

Kendi özel plajı olan iyi bir otelden rezervasyon yaptım, giysi havlu vs. sorun değil zaten çalınmaz. Telefonu da su geçirmez kılıfla yanıma alacağım; cüzdan vs. ne yapıyorsunuz nasıl işliyor onlar?

Ek olarak tatil yeri neresi önerirsiniz? Tarihi yerler gezimi sınırlar açılınca yapacağım şimdilik yatmak/yemek/yüzmek temelli bir tatil istiyorum bu ay.

 
Plajda çalışan elemana goz kulak olmasini rica edebilirsin. Yoksa da çantanın dibine sokucaksin işte, üzerine de havlu, sihirli bir yöntem, hirsizlara karşı koruyor ilginc bir sekilde jfjf


  • her giriste sifresini unutan adam  (24.07.21 01:48:54) 
Eşyaları olduğu gibi çantada bırakıyorum, telefon dahil. Fazla nakit bulundurmuyorum. Su geçirmez kılıfla yanına almak risk, koy çantaya gitsin. Kalabalık sahillerde hiçbir şey olacağını sanmıyorum.


  • olaylar olaylar  (24.07.21 01:49:41) 
araba var mı? arabaya bırakırım. araba anahtarını da 3-4 buzdolabı poşetine sarar fermuarlı cebe koyarım.


  • bronz böcek  (24.07.21 02:03:00) 
Görevli takip etmez bence olduğu gibi çantayla bırakıp girdim bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Yapacak bir şey yok denizdeyken ara ara gözleyin ;)


  • Kediyi üzdün  (24.07.21 02:03:09) 
O kadar ayrıntı düşünür kaygı sebebi haline getirirsem hasta olurum valla, doğrudan bırakıp giriyorum. Alt tarafı materyal yahu, azıcık salmak lazım bence. Ara ara gözleyin yeter.


  • brena  (24.07.21 02:15:02) 
Ben tek gidiyorsam telefon almıyorum. Kartlıkla beraber çok az para ve kameram oluyor. Kamera da benimle beraber hep denizde zaten. Telefonu denize sokmak sıkıntı biraz insana engel oluyor. Ben kameraya şamandıra tripodlardan aldım, ipi de bileğime geçiriyorum ama yine de yüzerken zorlanıyorum.


  • jazzabel  (24.07.21 02:23:43) 
Kendi plajı olan otelde -denize sıfır varsayıyorum- telefon ve oda kartı dışında yanınıza bişey almanıza gerek kalmaz zaten, oda kartını da telefonla aynı kılıfa sokarsınız tamamdır. ben bu durumlarda her şeyi odada bırakıp sadece oda kartı ile plaja gidiyorum şahsen.


  • lappuntamento  (24.07.21 02:57:39 ~ 03:00:17) 
Otelin segmentini ve büyüklüğünü bilmiyorum ama şunu da önerebilirim, eşyaları kasaya koyma hassasiyeti varsa ve odada kasa yoksa spa bölümündeki kasalar kullanılabilir.


  • lappuntamento  (24.07.21 03:04:37) 
deniz otel arasi kisaysa (otelin plaji dedigin icin) her seyi odada birakirim. cuzdana falan gerek yok, kapi icin kart, odemeler icin kart ve telefon. gerekli yerlere haber verdikten sonra oda karti disinda bir seye ihtiyac yok aslinda.

yabanci plajda muhtemelen kasa vardir oraya veririm calinmasi durumunda tatili zehir edecek seyleri.

umursamamazlik edemem sahsen - cuzdan falan calinirsa tatil boka doner. kartlari iptal et, yenisini cikar, yok yeni kimlik cikar falan. telefon vs giderse onca masraf. o paraya öküz alirdik yani.
  • robokot  (24.07.21 03:09:27) 
Telefon ve anahtardan başka bir şeyi yanıma almam. Telefonun kabının arkasına bi tane kredi kartı sıkıştırıyorum hep. Acil bir şey varsa o oluyor.


  • baal  (24.07.21 06:15:52) 
Torbaya sarıp kuma gömüyorum. Üstüne çantayı koyuyorum.


  • yuyu  (24.07.21 08:12:24) 
otelin plajında denize girerken cüzdanı niye yanınıza alıyorsunuz ki? otel içinde cüzdan niye lazım olsun, odada bırakırdım be olsam.


  • halanne  (24.07.21 09:39:38) 
Otelin sahilinde otelin musterileri yok mu? Hirsizlik vs olacagini sanmiyorum. Oda karti ve telefon yeter, tukettiginizi direkt oda numarasina yazdirirsiniz.

Onun disinda ben neredeyse hep tek denize giderim, her zaman yakindaki birilerine rica ediyorum goz kulak olsunlar diye. Gerekirse bel cantasi/posete filan koyup oyle yanlarina brakiyorum hatta. Ya da gozumu ayirmiyorum iste.
Su ana kdar oyle rica ettigim kimse hirsiz cikmadi.
  • kuehles blondes  (24.07.21 10:51:47) 
Telefon ve baska bir elektronik aleti almadan denize girecegim yere gidiyorum. Ben genelde kimsenin olmadigi ya da cok az kisinin oldugu yerlere gitmeyi tercih ediyorum, oralarda arabada birakiyoruz her seyi.

Ozel plajda kitabin arasina kredi karti birakiyorum bazen. Tum cuzdani plaja tasimam. Telefonu da hicbir zaman plaja tasimadim. Orada ya yuzuyorum ya da bir seyler okuyup uyukluyorum.
  • buf-e kür  (24.07.21 12:34:50) 
şimdiye kadar sahilden çalınan bi şeyim olmadı.
arabadan olmuştu alanyada.
sıkıntı olacağını sanmıyorum aslında otellerde bi görevli gözlüyor sahili.
  • omonia  (24.07.21 12:49:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.