[]

Başlangıç için motosiklet tavsiyesi...

Motor ehliyeti alıyım diyorum. Bisiklet harici iki teker tecrübem yok. Başlangıç için büyük cc önerilmiyor fakat çok da tıfıl olmayan model tavsiyeniz olur mu?

Başlangıç olacağı için vura çarpa kullanılabilecek bi şeyler olmalı sanırım.

Kuba Superlight'lar nasıl sizce olabilir mi?

Bütçesiz düşünelim şimdilik.

 
yeni başlayacaksan eğer eğitimini almayıp üstünde kendim öğrenirim kafasındaysan scooterla başla derim.
125 lik bi honda pcx olabilir ya da biraz daha güçlü bişi olsun dersen yamaha xmax, nmax gibi modellere bakabilirsin.

ha eğitimini alcam diyosan o zaman viteslilere bak tabi.
  • rentts  (23.07.21 21:06:04) 
Butçe ileriye dönük arttırılamayacaksa 250 cc ile de başlayabilirsin. Ben mesela öyle apaçi , hız manyağı biri değilim. Devamlı eğitim ve güvenli sürüş kafasındayım. Para konusu işin içine ülkede yaşayanlar olarak büyük önem taşıyor. 250 cc ile başlanabilirmiş aslında. Bir diğer neden de boy uzunluğu.

Bütçesiz düşünelim dersen de en az 150'lik pcx veya nmax'e bakabilirsin.
  • evimin paspasi  (23.07.21 21:31:14) 
Ben 125 CC Honda activa ile başladım. Birkaç ay sonra 200 CC vitesliye geçiş yaptım. Çok mantıklı iş yaptım. İlk başta vites derdi ile uğraşmayin ki yolda nerede, ışıkta nerede duracaksın gibi konulara odaklanabilesin tamamen.


  • Fusha  (23.07.21 22:25:24) 
Motor vura çarpa öğrenmek için çok tehlikeli bir şey. Ben sizin yerinizde olsam Honda gibi bir yerden güvenli sürüş eğitimi alırım. Böylece vura çarpa öğrenme riskiniz azalır. Orada zaten nasıl bir motor alacağınız da şekillenir kafanızda.


  • kobuzchu kiz  (24.07.21 00:05:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.