[]

RTE sonrası Türkiye

sizce dövizde ne kadar bir düşüş olacaktır? tahminleriniz var mı? (2023'te gittiğini farz edersek)




 
dışarıya göre istenilenler yapılırsa tahminim 7 bandında ama yine dışarının da çıkarlarına göre hareket edilmezse, tutamayız. 10 tl bandını rahat görür hatta geçebilir. zaten en son araştırmada sonbahar için 9.12 deniyor.


  • evimin paspasi  (23.07.21 20:18:04) 
rte gitti diye bir anda dövizin düşeceğini sanmıyorum. Tam aksine ekstra bir bilinmezlik sürecine girileceği için aksine yükselme olabilir. Gerekli olan güven ve istikrar sağlanmadığı sürece önemli oranlarda düşüş zor. Bu da vakit gerektirir.


  • msb  (23.07.21 20:18:32) 
Rte giderse yükseledebilir ama sağlam bir ekonomi ekibi gelirse iyi düşer. Ülke bu haldeyken bile naci ağbal 8,50’lerden 1 ayda 7,20’lere çekti. Güven veren sağlam bir ekiple 6 ayda 5,50-6,20 diyorum ben. Şu an anlamsız yüksek, çok yüksek


  • avatar is back  (23.07.21 20:26:42) 
Valla sıkıntı şu ki ben dahil buraya yazanlarin büyük çoğunluğu ekonomiden anlamıyor. Bu da anlaşılabilir ancak 2 sene sonraki ekonomik durumu sadece bir kişinin gideceği bilgisine göre yorumlayıp rakam vermek öyle böyle bir yanılgı değil.

Tahmin edilen tek şey RTE nin gidecek olması, iyi de o gittikten sonra kim gelecek? O zaman ülkenin durumu ne halde olacak, göçmen olayı ne şekilde gelişecek, Corona olaylarına ne olacak, eski sisteme bir geçiş olayı olacak mı, eğer muhalefet kazanırsa AKP sessiz sedasız bunu tanıyacak mi, geçmişe yönelik bir inceleme başlatılacak mi, medya ne halde olacak? Daha şimdiden bile bu kadar soru ve bilinmezlik varken herhangi bir tahmin yapmak oldukça güç.
  • j r r tolkien hayrani  (24.07.21 00:11:11) 
rte gittiğinde yeni gelenler enkaz ve bir sürü uluslararası kriz devralacağı için hiç umutlu değilim türkiyenin ekonomisi ve döviz konusunda.

en basitinden mültecilerin gönderilmesi, sbk olayı, yunanistan'ın çöktüğü adalarımız, arasak böyle 1000 tane orta ve büyük çaplı uluslararası kriz bujluruz
  • killerbee  (24.07.21 07:34:40 ~ 07:36:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.