[]

Uçakta sırt çantası

Güncel durum nedir. Bir tane notebook sırt çantam var başka da eşyam yok bunu yanıma alabiliyorum sanırım. Bir de aşağıdakilerden hangisi sorun olur çantamdaki?

Tırnak makası, diş macunu, deodorant, traş bıçağı, boş çelik termos.


 
Not: iç hatlar


  • fff02561  (23.07.21 12:46:54) 
Geçen ay yurt dışına çıkmıştım turla. Tur özellikle sırt çantası değil kabin boy valiz almamızı söyledi ısrarla. Tek bir kabin boy valize izin veriliyor dendi bize.


  • naksidil  (23.07.21 12:47:09) 
Tırnak makası, diş macunu, deodorant ve tıraş bıçağını kabine almazlar. Termos boş olduğu için problem yok. Tırnak makası ve diş macununda bazen sorun çıkarmayabiliyorlar ama deodorant ve tıraş bıçağı net olarak yasak olanlardan.

Krem bazlı şeyleri bazen gözardı ediyorlar ama ben gidiş dönüş bir uçuşta giderken sorun yaşamazken dönüşte çöpe atmak zorunda kalmıştım bi ürünü. Güvenlikteki kadına "gelirken uyarmadılar bunun için" dediğimde "başkaları işini düzgün yapmıyorsa bu benim sorunum değil" gibi bir şey demişti :) Ben de haklısınız deyip attım çöpe.
  • himmet dayi  (23.07.21 13:04:36) 
Termos bos iken sorun yok.

Tirnak makasi ve tiras bicagini almazlar. X-rayden gecerken cope attirirlar.

Dis macunu ve deodoranti 100 ml lik boylarda tasiyabiliyorsunuz. Bir de kilitli seyahat posetleri oluyor ya, onlara koyun.
  • invictae  (23.07.21 14:55:12) 
Yani yanıma sırt çantası almamda sorun yok? İçinde kıyafet vs olmasında da sorun yok. Deodorant 150 ml onu götürmiyim. Diş macunu tam 100 ml sanırım onu götürüüm.termos da ok. Tırnak makası ve bıçak almıyorum


  • fff02561  (23.07.21 15:13:45) 
Verilen max boyut oluyor kabin bagajları için. Örneğin 55x25x20 cm gibi. Bu ölçüyle aynı veya küçükse sorun yok. Hatta 1-2 cm büyükse yine sorun olmaz. Delici kesici alet ve 100 ml üstü sıvı yasak. Ama klipsli/vakumlu pakette olunca daha fazla da alınabiliyordu sanırım. Deodorant alev alıcı madde olduğu için kabinde sorun oluyor.


  • neysene  (23.07.21 16:28:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.