[]

Çanakkale Araç içi konaklanacak yer?

1 haftalık gezi planımız var. Çanakkaleye de uğrayıp gezip sabah yola çıkalım diyoruz ama malum pandemi döneminde ucuz yollu otelde kalıp riske girmek istemiyoruz. Düzgün otelede uyumak içinde 300-400tl bayılmak mantıklı gelmiyor. Aracı güvenli bir yere çekip uyuyalım dedik ama otoparkmı kamp alanımı kararsız kaldık. Çanakkalede yaşayıp öneride bulanacak olan varsa seviniriz.




 
Hastane Bahçesi'ne çekip sorunsuzca uyuyabilirsiniz.


  • paramolacak  (23.07.21 00:12:17) 
Merkez’e mi geleceksiniz? Çanakkale’nin neresi?


  • suicides underground  (23.07.21 09:15:45) 
Evet merkeze geleceğiz


  • Humanimal  (23.07.21 09:36:57) 
Bence de hastane bahçesine çekin. Mehmet Akif Ersoy devlet hastanesinin otoparkı oldukça büyük.


  • suicides underground  (23.07.21 09:48:32) 
Bu arada ne zaman geleceksiniz? Şu an inanılmaz bir kalabalık var hindistan gibi olmuş merkez.


  • suicides underground  (23.07.21 09:51:44) 
Cumartesi veya pazar gelip şehitlikleri ziyaret edip akşam üzeri merkeze geçeriz diye düşünüyorum. Bayram yoğunluğuda hafifler biraz belki


  • Humanimal  (23.07.21 10:05:36) 
Şehitlikleri gezecekseniz feribota önceden bilet bakın geçen gün doluydu feribot.


  • suicides underground  (23.07.21 10:52:20) 
Tekirdağ üstü direk şehitliğe karayolu ile geçip ordan kilitbahir-çanakkale hattını kullanırız diye düşündüm. Gestaş açık bilet veriyor o hatta gün seçtirmiyor. Eceabat-çanakkale hattıda kullanabilirim çanakkale merkeze geçmek için öneri varsa alabilirim.


  • Humanimal  (23.07.21 10:57:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.