[]

Unutamadığınız bir anınızı anlatır mısınız?

Röportajlarda filan bu soruya nasıl şıp diye cevap verebiliyorlar?

Bana sorsanız belki saatlerce düşünürum mesela şu an bunu yazarken bile aklıma bişey gelmedi.


 
Sorular ve program akışı önceden iletiliyor :)


  • paramolacak  (22.07.21 22:46:52) 
bana da hayatta gelmez. normalde komikçe biriyim ama "bildiginiz bir fıkrayı anlatın" falan dediklerinde de kitlenirim hic bilmem cok okumus dinlemis olmama ragmen aklimda kalmaz hayatta.


  • robokot  (22.07.21 22:53:15) 
aslında saatlerce düşünmene gerek yok aklına gelen herhangi bir şey çok ilginç bir şekle bürünebilir ama bu senin anlatabilme kabiliyetine bağlı biraz. hikaye çok çok ilginçse belki ama babam mesela herhangi bir hikayeyi öyle bir anlatır ki gözlerini kırpmadan dinlersin. ben babamdan çok gezip görmüşümdür dünyayı, gidip mesela büyük bariyer resifini, yeni zelandanın krater göllerini falan gezdim ama öyle ilgi çekici şekilde anlatamam. babam izmite gitsin oradan bile ilginç bir şeyler çıkarır anlatacak.

yani derler ya hikayeler onları anlatabilenlerin başına gelir, o hesap.
  • bohr atom modeli  (22.07.21 23:07:16) 
Hayatımın bana kalırsa dönüm noktası olan trajikomik olayı anlatırdım. Lisede birdeyim beden dersinden terli terli çıkmışım dolmuştan indim. Yıl 2009. Çayyolunun göbeğinde arcaidumdan sonraki durakta indim. Evime gitmek için şimdiki marco paşanın olduğu yerden karşıya geçiyorum. Tam geçerken beyaz Tofaş durdu. Dedi ki içeriden biri şu kızı alalım. Aha dedim şimdi bittim. Sonra diğeri de dedi ki kız çok çirkin boşver devam et. Ahahahahaha bu durumu olayı kime anlatsam güldü. Aslında kötü bir olay. O arabaya beni koysalar şimdi belki bunu böyle yaşamıyordum. Bir de ergenliğin zirve dönemleri. Düşünüyorum allahım o kadar çirkinim ki kekolar bile bana böyle dedi. Ama daha çok seviniyorum hayattayım diye. Halen daha travmamdır. Bu ülkede taciz hikayesi olmayan kadın yoktur lanet olsun.

İşin diğer ilginç tarafı da önlü arkalı araba full doluydu. Şerefsizler artık nereye oturtacaklardı beni bagaja mı atacaklardı halen daha onu da düşünüyorum. Korkudan plakayı bile alamamıştım. Büyük ihtimalle bunu anlatırdım.
  • Hallegadola  (23.07.21 01:43:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.