[]

rte nin uyuması

bu çok ilginç bir an değil mi? 5-10 saniye önce dinç bir şekilde konuşurken saniyeler içinde uyumaya başlıyor. daha önce böyle bir şey görmedim hiç. yani uykuya dalarken de zaten uykulu olurdum.




 
araba kullanırken de böyle uyunuyor işte. yani arabaya binerken uykun var normalde ama kendini göstermiyor. bir anda gidiyorsun.


  • bohr atom modeli  (22.07.21 11:34:42 ~ 11:35:14) 
bence de hiç normal değil, bir hastalığı olduğu kesin. aktroller çok normal diye algı kasmış tabi her zamanki gibi:)


  • nothing in my way  (22.07.21 12:07:17) 
kendimi bildim bileli adamın her tuhaf hareketinden "abi adam hasta yaa, çok hasta" mevzusu çıkıyor. yıllar önce de böyle uyumustu basın toplantısında. ki @bohr'a katılıyorum. inanılmaz uykusuz kaldığım bir anda ben de derste böyle uyuyup uyaniyordum. normal yani.


  • sana bir sarki yazdim fernando  (22.07.21 12:57:52) 
Gayet normal. Hepimiz insanız ve hepimizin başına gelmiştir ve gelecektir. Araba sürenler bilir. Pc başında çok uzun süre çalışanlar da. Daha önce böyle bir şey görmeyen insanlara ise ben şaşırıyorum. Gerçeklerden kopuk yaşayan insanlar böylesi insani bir şeyi tuhaf görebilir.


  • Amory Lorch  (22.07.21 13:08:04 ~ 13:13:09) 
o sahneyi izlemedim ama ben de cok yorgun ve uykuluyken ozellikle pc basinda stabil bi isi yaparken saniyelik uyuyabiliyorum ve uyandigimda farkediyorum. dalip silkinmek gibi. asiri uykusuzluk ve yorgunluk yapabilir bu ki ben 27 yasindayim


  • ala09  (22.07.21 14:59:01) 
Buna ilginç diyen askerde nöbet tutmamıştır. Nöbette de tam olarak aynısı oluyor. Üst üste 3 gün boyunca sadece 4 saat uyuyup 20 saat uyanık olan herkesin başına gelebilir.


  • dissendium  (22.07.21 15:35:32) 
bu farklı bir durum ama. kamera karşısına istediği zaman geçebilir. eğer yorgunsa başka bir zaman da çekebilirdi videoyu. o çok ilginç geldi.


  • black mamba  (22.07.21 15:38:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.