[]

Genel excel sorusu ( excel gurularına )

Merhaba, excel'de ön muhasebe, stok takibi, fatura girdisi çıktısı, ödemeler takibi vs gibi genel ofis işleriyle uğraşan birisinin ileri düzey excel bilmesine gerek var mı ? Excel kursu alıyorum udemy'den şu ana kadar satır ve sütun, hücreler, şablonlar, tablo oluşturma vs yaptım bunlar bile işimim görür gibime geliyor, sizce ? Fonksiyonları falan kimler kullanıyor o çok ileri düzey mi oluyor acaba ? 5 saat çünkü fonksiyonlar kısmı.

Buna ek olarak bu listede mühendislerin kullandığı ya da çok ileri düzey şeyler varsa onları da direkt atlayabilirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

www.hizliresim.com

www.hizliresim.com

 
fonksiyonlar excelin belkemiği. 10 saatlik bir işi 10saniyeye düşürmek için fonksiyonlar şart. Excelin ileri düzeyi makrolar oluyor. onu herkesin bilmesine gerek olmuyor. Tüm fonksiyonları bilmene de gerek yok, zaten iş için gerekli 3,5 fonksiyon olur onları sürekli kullanırsın genelde. fonksiyonları sakın atlama.


  • orhan tv  (22.07.21 01:18:04) 
hangilerini öğrenmeli peki ? içeriği atabilirim.

diğerlerinden ( ss dekilerden ) lazım olmayacak olanlar var mı peki ?
  • garavel  (22.07.21 01:35:20) 
o 5 saat sana hayat boyu sonsuz saatler kazandirir. 1.5x hiza al izle hepsini her turlu deger. butun fonksiyonlari falan ezberlemene gerek yok ama ne "yapabilecegini" gorecek kadar izle, gerekirse hizli atlat ama olayi ve esnekligini gormek gerek.

bir kere 30 saniyede yazilabilecek ve o andan sonra otomatik calisacak bir sey icin allahin her gunu saatlerini harcayan (hatta butun isi bu olan) milyonlar var memlekette, onlardan olmayin.
  • robokot  (22.07.21 03:39:59 ~ 03:47:38) 
Bahsettiginiz isler icin firmanin muhasebe programi varsa excel'e hic gerek dahi olmayabilir, hatta excel amelelik gibi gelebilir, ogrenin tabi excel onemli


  • neverletyougodown  (22.07.21 16:00:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.