[]

yarın izmir'de ne yapayım?

birkaç saatim olacak şöyle şuraya git şurada şunu ye tarzı önerilerinizi bekliyorum.

*eski duyurulara da baktım ama "ara" algoritması bir garip olduğu için izmir ne yapılır diye aratınca 2012-2014ten duyurular çıkıyor. yeniden eskiye diye sıralayınca da içinde izmir olan alakasız duyurular çıkıyor.


 
Ekşi sözlükten birileri ile buluş. Değişiklik olur.


  • musmus  (21.07.21 23:24:10) 
Birkaç saat için ben olsam bu sıcakta dışarı çıkmazdım. Çıkacak olsam da rast bira bahçesine gidip birkaç atıştırmalık eşliğinde bira içerdim.


  • orient blue  (21.07.21 23:31:39) 
Sabah saatleriyse git bir fırına, boyozlu, gevrekli, yumurtalı, izmir tulumlu ve sınırsız çaylı güzel bir kahvaltı yap.

Öğlen sıcağına kaldıysan bir AVMye git, klimalı ortamda dur, sakın dışarı çıkma.

Akşam saatleriyse bir piknik sandalyesi ve kafana göre bir içecek edin, git bir sahile.kimseyi yadırgamayınca insanların daha mutlu olabileceğini gör.
  • Mirket  (22.07.21 00:39:05) 
Bostanlı'da uggla coffee'de veya alsancak'ta Brothers coffee'de güzel bir kahve keyfi olabilir. İkisi de ambiyans, lokasyon ve lezzet olarak harika mekanlar.

Birkaç saat dediğinize göre anladığım kadarıyla vaktiniz dar yoksa eğer sinema meraklısı biriyseniz karaca sineması'nda film izlemeden ayrılmayın derdim.
  • bir fincan kahve ile film izlemek  (22.07.21 00:58:18) 
Sabah için
Bornovadaysan üniversite2 de kahvaltı yap
Alsancaktaysan zeynel ergin de kahvaltı yap

Öğlen için
Bostanlıda Bravoda kavunlu limeli kakaolu dondurma
Starbucksta soğuk kahve veya cool lime refresha

Akşam için
Alsancak çimlerde soğuk içecekler

Karşıyakadaki rast +1 mekan güzel gözüküyordu

İlaveten martılar var sürmesi oldukça keyifli
  • kararsızataletfilozofu  (22.07.21 03:06:05) 
bir fincan kahve ile bir film izlemeke katılıyorum, bir kaç yaz önce temmuz ayında İzmir'de idim, öğlenleri yapılacak en güzel aktivite Karaca Sineması'nda film seyretmek olmuştu benim için, bir de Kieslowskli'nin Mavi, Beyaz, Kırmızı üçlemesine denk gelmiştim, hala keyifle hatırlarım. Onun dışında da otel odasında olmadığım zamanlarda Alsancak'taki Soulmate Coffee'de vakit geçiriyordum, o sıcakta başka yapılacak bir şey yoktu benim adıma.


  •   (22.07.21 10:11:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.