[]

Bebek arabası tavsiyesi

merhabalar. galiba bebekli hayatın seçmesi en zor ürünü bebek arabası. doğumdan önce sling veya kanguru kullanırız, çok yokuşlu bir yerde yaşıyoruz arabaya şimdilik gerek yok demiştik. ama hava çok sıcak, slingle kan ter içinde kalıyoruz. Bebeğimiz 20 günlük. Maxi cosi ana kucağı var, mümkünse onu da takabileceğimiz hafif bir bebek arabası arayışındayım. Ama şart da değil yani yenidoğanı önden görmeyi mümkün kılan çift yönlü bi bebek arabası arıyorum genel olarak.

genelde tek başıma olduğum için katlaması ve açması kolay olmalı ve hafif olmalı. yani sürekli arabada duran kullanmaya üşeneceğim hantal bir şey olsun istemiyorum. yenidoğan dan itibaren kullanılabilen ve tamamen yatabilen modeller de hoşuma gidiyor.

maxi cosi'ye uygun adaptör bulunabilen herhangi bir baston Bebek Arabası da olabilir. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

 
Maxi cosi ana kucağına adaptörle bağlanan joie chrome aldık biz. 2 yaşına girecek, kullanıyoruz. Kapatırken iki elle itme barının kenarlarından hafifçe düğmeye basmak gerekiyor ama güç gerektirmiyor. Açılırken de eğilip tekerin yanından bir mandalı açıyorsunuz. Gayet basit. Aracımız sedan, bagaja bebek arabası sığıyor ama onu koyunca çok yer kalmıyor. Aslında tekerlekleri çıkabiliyor ama biz üşeniyoruz. Tam yatar, dik oturma ve az yatar şeklinde 3 seviyesi var kendi koltuğunun. Üst güneşliği de tam kapanabiliyor.

Asıl tercih etme sebebimiz ise, arabanın kendi koltuğunu anneye veya yola bakar şekilde çift yönlü takabiliyorsunuz. Böylece hareketli tekerlekleri hep önde kalıyor, asıl manevrayı onlar yaptığı için sürüşte kolaylık sağlıyor. Sapı öne arkaya geçirerek dönen araçlarda bu olmuyor, bebek anneye bakarken sürmek zor oluyor.

Youtubeda videosu var, izleyebilirsiniz. Ben çok kolay modüler birşey olmasını beğeniyorum. Yorumlarda genelde bu tip arabalar bir süre sonra hantal geldiği için bastona geçiliyor yazıyordu ama pandemi yüzünden çok avmye falan gitmediğimiz için ihtiyaç duymadık.
  • curukturpkokusu  (21.07.21 14:05:36) 
chicco kullaniyorum, ultra memnunum. arabaya da sigiyor, manevrasi da iyi.


  • mermize  (21.07.21 15:32:53) 
Maclaren baston bebek arabası çok iyi. 3 yıldır kullanıyorum. Bagaj ölçünüzü bilemem ama ben tek elle kapatıp yerleştirebiliyorum. Çocuk da çok rahat. Sağlam. Kılıfları yıkanıp tekrar takılıyor vs.


  • makarnacanavari  (21.07.21 19:16:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.