[]

Bebeklerde ek gıda

Merhabalar,
6.5 aylık bebeğim için bebe bisküvisi, çorbası ve benzeri öğünleri elimden geldiğince kendim yapmaya çalışıyorum, bunun için güvenle kullanabileceğim organik malzemeleri satan bir yer arıyorum (pekmez, yulaf unu, tarhana gibi), bildiğiniz ve güvenle alışveriş yaptığınız yerler varsa paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.



 
Ben makarnalutfen'den bizim için alışveriş yapıyorum ama çevremde bebeği olan arkadaşlarım da bu siteden alışveriş yapıyor özellikle. Güvenilir bir yer.

Bebek tarhanası, çorbası, ekmek karışımı vs gibi çeşitleri de var.
  • fraise  (20.07.21 12:13:52 ~ 12:14:54) 
Hazır aldıklarımı Migroslardan alıyordum ben hala bazı ürünlere devam ediyorum.
City farm her türlü bakliyat, yulaf ezmesi, pekmez
Orvital organik tavuk
Etini 20 yıllık kasabımızdan kuzu
İrmik bebek irmiği olunca deli gibi pahalı oluyor doktorum normal irmik al dedi öyle yaptım
Yulaf unu da Hipp’in organik kaşık maması yulaflı olanda sadece yulafunu var
Pirinçunu hiç yedirmedim ben oğluma eğer kaşık maması yapacaksam bu Hipp’in yulafına kendi meyve konservelerimi karıştırdım.
Meyve konservesi de meyveyi az su ile kaynatıp blenderdan geçiriyordum kavanoza konserveliyordum.
Tarhananın da adı bebek olunca çok pahalı oluyordu annemle giriştik kendimiz yaptık balkonda kuruttuk.

Tüm doğum iznimi bunlarla meşgul olarak geçirdim ben ne zaman işe geri döndüm paketli gıda girdi çocuğun midesine o gün bu gün doktorlardan çıkamıyoruz.
  • cilekli pasta  (20.07.21 13:51:07) 
Ben 1,5 yıldır makarnavitma dan alıyorum. Gıda mühendisi bir kadın girişimci sahibi. Doğallığına da güveniyorum.bir de pekmezi keçiboynuzu pekmezi alın.


  • somethinginthewayshemoves  (20.07.21 17:28:53) 
Çok teşekkür ederim, çok faydalı bilgiler hepsi.


  • sistem enkazı  (20.07.21 23:58:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.