[]

2016 Kia Rio dan hangi arabaya geçeyim?

Uzun yolda çok memnun etmiyor beni Kia Rio. Sıfır almıştım, şimdi yine sıfır almak istiyorum. Uzun yolda beni üzmeyecek araba hangisidir?

Rionun üzerine bir en fazla 100 bin kredi çekerim bütçe 220-230 civarında yani.


 
fabia?


  • sutlu nescafe  (20.07.21 09:13:45) 
Simdiki arabayi ne yapacaksiniz?


  • balpolen  (20.07.21 09:37:41) 
Düşük mazot gideri için: Clio 4.5 Icon 1.5 dci

Benzin ve teknolojik araba için: Clio 5 RS-Line 1.3 TCE

Sıfır İçin: Clio 5 Icon 1.0 Xtronic


Clio yazmamın nedeni, parçasının ucuz olması ve hız limitörünü (ben kullanıyorum)
içinde bulundurması.

Ama elbette daha iyi seçenekler mevcuttur. Ben olsam 220-230 bine yukarıda yazdığım ilk iki seçeneği düşünürdüm. Clio 4.5 kullanıcısıyım, sorunuz varsa alabilirim.

Hayırlı bayramlar.
  • leo1905  (20.07.21 09:46:28) 
Şimdiki arabayı satıp üstüne kredi çekmeyi düşünüyorum. Alacağım araba da sıfır olsun istiyorum


  • mezarkabul  (20.07.21 10:28:21) 
c sınıfı araba alman gerek uzun yolda.

kia, hyundai alabilirsin c sınıfı olarak.

b sınıfı önerenleri dinleme.

c sınıfı nedir? golf, astra, focus, i30 gibi şeyler

piyasada 0 astra k makyajlı kasalar çok mesela.

not: crossland, 2008, mokka falan c sınıfı değildir b sınıfıdır. zaten platformları da farklı.
  • rain when i die  (20.07.21 12:04:36) 
Hocam ben de c sınıfı arıyorum aslında. O yüzden Toyota Corolla bakayım dedim ama onlar da beni üzer uzun yolda anladığım kadarıyla.


  • mezarkabul  (20.07.21 12:11:58) 
sabahta ben de clio fabia gibi b segmentlerini dinleme, rio'dan artıları yok konfor anlamında deyip corolla önerecektim de unutmuşum yazmayı.

corolla hangi açıdan üzer diyorsunuz? son kasada konfor kısmını geliştirmişler diyorlar ama görmek denemek gerek. corolla almayacaksan da başka sıfır bakma o paraya.
  • avatar is back  (20.07.21 14:35:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.