[]

sineklik taktırma masrafını kim karşılar

ev sahibi mi kiracı mı?




 
kiracı. çünkü lüks.
ziyan olmasın dersen çıkarılabilir bişey yapılıp ayrılırken sökülebilir.

  • etna  (19.07.21 21:48:45) 
Ben ev sahibine kitledim. Kabul etmedi kiradan düştüm sesini çıkaramadı


  • respect  (19.07.21 21:48:57) 
Ya kiracı söküp götürmeyecekse teoride ev sahibi tabi, eve ait bir eşya sonuçta.

Ama adamın durumu var mı, böyle bir yatırım onun için mantıklı mı gibi faktörler giriyor işin içine. Sineklik taktırmadığım için sevdiğim kiracı gidecekse taktırırım. Ama ev çok iyidir, hemen daha yüksek fiyata birini bulabilecek olurum, o zaman taktırmam, mevcut kiracı çıkar, ondan hemen sonra taktırırım falan.

Bi standardı yok yani, pazarlığa bağlı. En güzeli evi tutmadan önce "tutarım ama sinekliği sen yaptırırsın" diye konuşmak.
  • plutongezegendegilmi  (19.07.21 21:52:26) 
Ev sahibi kabul ettiyse ev sahibi öder yok derse kiracı kendi cebinden yaptırır çıkarkende söker


  • basond  (19.07.21 21:57:13) 
normalde kiracı


  • alt4y  (19.07.21 22:01:44) 
Şimdi giderken söker diyorsunuzda ben menteşeli yaptırdım açılır kapanır. menteşeyi napıcaz :)


  • respect  (19.07.21 22:05:32) 
ev sahibi. ülkedeki tüm pencereler aynı ölçüymüş gibi kiracı söküp götürdüğü sinekliği başka evde kullanamazsa ne yapacak?


  • malheiros  (19.07.21 22:54:23) 
cok tartismaya acik bir konu. sineklik opsiyonel bir sey. yani ev sahibi sineklik istemiyor bile olabilir pencerelerde. kiraci olarak her ihtiyac gordugun seyi ev sahibi yaptirmamali. "eve ait bir esya" diyebilecegin bi suru ekstra sey bulabilirsin. bu onun ev sahibi tarafindan odenmesi anlamina gelmez. cins ev sahibi sineklik taktirmana bile izin vermeyebilir.

ha en guzeli bolusmeleri bence. bu sayede ev sahibi evine uygun gordugu modeli almak icin soz sahibi olabilir.

ben ev sahibi olsam kiraciyla dalasa girmem yaptiririm. kiraci olsam yaptiririm cikarken de almam. zengin miyim no, ama ugrasamam.

edit: kiraciyim. hic ev sahibi olmadim.
  • yoggi  (20.07.21 11:12:59 ~ 13:16:04) 
eve girerken sineklik olmadığı için taktırılması zorunlu değil bence. eğer ev sahibi kabul ederse taktırılır ve ev sahibi öder ve daha sonra evde kalır. ya da kiracı öder çıkarken sinekliği götürür. ama en başta olmadığı için yaptırılmak zorunda değil.


  • black mamba  (20.07.21 11:19:33) 
Kiracı öder.

Ha usulen ev sahibine sorulur, sonuçta onun da evine bir yatırım beli öder, fakat kendisi sinekliğe para vermek zorunda değil.

Evden çıkarken ev sahibine kalması istenmiyorsa sineklikler de alınıp gidilir, ben açıkçası eski evimde çıkarken ev sahibiyle ufak bir sıva hasarına ve banyoda eski bir rafın kırılmasına karşılık 2 sinekliği saydırmıştım ve depozitomu almıştım.
  • denizgonen  (20.07.21 13:00:32) 
Ev sahibiyim ve kiracıya evi teslim ederlen evimde sineklik mevcuttu. Ancak olmasaydı yaptırmaya sıcak bakmazdım çünkü sineklik ömürlük bir ürün değil. 3 sene sonra teli kıçı başı yamulup kullanılmaz hale geliyor genellikle. Bu bilgiler ışığında siz ev sahibi olsanız karşılar mıydınız?


  • ned flanders  (20.07.21 13:12:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.