[]

Çocuk için yüzme kursu başlangıç yaşı

Merhaba. Oğlum 2 yaşında, pandemi yüzünden tatile denize gidemedik, site de havuzlu olmayınca çocuk suyla pek haşır neşir olamadı. Bursa güzelyalı’da denize sıfır yazlığımız var ama mudanyanın suyu da pek temiz değil. Ya bu yaz götürüp sokacağım alışsın, sonra yabancılamasın diye ya da riske girmeyip yüzme kursuna kaydettireceğim.
Ben kendimi kurtaracak kadar biliyorum, eşimse bilmiyor. Çocuğumuz yüzebilsin istiyoruz çok güzel bir şey ya :(
canım duyurumda her işin uzmanı olduğu için size sormak istedim, yüzme kursuna hangi yaşta göndermek ideal olur?
Ve Mudanya’nın ehh denizine çocuğu sokayım mı sizce?
Acaba ben de mi onunla kursa başlasam? 36 yaş bunun için geç mi?

Yazdıkça soruyorum agshsf durayım.
teşekkür ederim.

 
mudanya deniz salyasından nasibini almış durumda. yüzeysel olarak bişey gözükmese bile derinlerde hala var. ben olsam sağlığı riske atmazdım. havuzlarda kurslar olur ancak o kadar küçük yaş için var mıdır bilemiyorum benim bildiğim en erken 4-5 yaş civarı oluyor.


  • dedim ben sana  (19.07.21 20:07:48) 
Merhaba benim de oğlum şuan 26 aylık ben kışın bakarken yüzme kursları vardı Ataşehirde yaşına göre. Havuz alçak oluyor zaten ebeveyn ile giriyordu öğrenci havuza.
Ayda 4 ders 900 lira gibi bir ücreti vardı ismini cismini hiç hatırlamıyorum

  • cilekli pasta  (19.07.21 20:33:04) 
Teşekkür ederim.


@cilekli pasta Bursa’dayım. Buralarda araştırayım o zaman ben.
  • somethinginthewayshemoves  (19.07.21 21:20:03) 
Ben de guzelyali'da oturuyorum. Musilajdan mi bilmiyorum ama gecen komsunun cocugu denize girmis, vucudunda bir suru kabarti oluşmuş.

Musilajdan bagimsiz denizi cok pis olsa gerek. Gecen gun kayaliklarda biraz oturayim dedim. Kayalarin arasinda lagim fareleri cirit atıyordu.
  • Kirmizibavul  (19.07.21 23:22:29) 
Yaa iyice içim kalktı. Hiç bulaşmayayım denize ben, terasta havuzu var onda çimsin oraya gidince :) sonrasına da kurs bakarım.


  • somethinginthewayshemoves  (19.07.21 23:52:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.