[]

Aşılara rağmen covid delta varyantı

10 temmuzda 2. doz aşımı oldum. Sonraki iki günü oldukça zor geçirdim, yüksek ateş, halsizlik, eklem ağrıları vb. Sonra iş seyahatine gittim istanbula, cuma döndüm. Cuma gününden bu yana yeniden yüksek ateş, baş ağrısı, halsizlik, çok fena burun akıntısı, hafif boğaz ağrısı var. Son bir ay aşırı yoğun çalıştım, çok seyahat etmek zorunda kaldım, vücut direncimde pek yerinde değil sanırım. Her ihtimale karşı covid testi yaptırmalı mıyım? İnternette 2 doz aşıdan sonra covid tarzında pek bilgi bulamadım.




 
2.dozdan sonra antikor oluşması bir aya yakın süre alabiliyor diye okumuştum. O nedenle covid olma ihtimaliniz yok degil bence, dolayısıyla test yaptırmanızda fayda var.


  • aslil  (19.07.21 09:50:15) 
test yaptirmalisin. 2 doz asi icin EN AZ 2 hafta beklemen gerekiyor asi sonrasi. yani asi oldum hemen 2 doz asiliyim diye bir sey yok. is seyahatini 1 doz asili sekilde yapmissin gibi dusun yani.

ote yandan 2 doz asiliyim covid kapmiyorum diye bir sey de yok. yine kapiyorsun, semptom gosterme olasiligin daha dusuk. gosterirsen agirlasma ihtimali cok cok daha dusuk.
  • robokot  (19.07.21 15:32:59 ~ 15:33:43) 
Aşılarınız tam da olsa yakalanma riskiniz yine var. Sadece daha hafif atlatıyorsunuz. Aşı oldum artık maskeler fora durumu yok yani.


  • regina phalange  (19.07.21 15:40:51) 
Maskeye, dezenfektana, mesafeye çok dikkat ettim ama katıldığım toplantılardaki kişilerin çoğu sallamıyordu durumu. Hatta dalga geçen oldu maskeyle devam ettim toplantıya diye.

Test yaptırmaya gidiyorum. Teşekkür ederim herkese.
  • Phoebe  (19.07.21 16:45:23) 
tekrar gecmis olsun, ne cikti? iyisindir umariz.


  • robokot  (22.07.21 01:05:47) 
ben de merak ettim, nasılsınız?


  • noxell  (22.07.21 01:12:52) 
Çok teşekkür ederim, negatif çıktı şükür. Hala tam toparlanamadım ama yüksek ateş ve baş ağrısı yok artık. Başka bir salgın varmış soğuk algınlığı gibi, acildeki doktor söyledi. pazartesi göğüs hastalıkları doktoruna gideceğim.


  • Phoebe  (22.07.21 07:49:39 ~ 26.07.21 11:49:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.