[]

Kazadan sonra lastikte sürüş güvenliğini için olumsuz bir durum olur mu ?

Merhabalar.

Cumartesi günü kontrolsüz kavşaktan giderken taksici %99 önüne bakmaması nedeniyle fotoğraftaki görülen açıdan arabama çarptı. Özür dileyeceği yerde birde sorumluluk kabul etmeyip sen suçlusun benim suçum yok polis çağıralım gibi hareketlerde bulunup çamura yatmaya başladı. arabada 1.5 yaşında kızım vardı korkudan ağlamaya başladı birde hava çok sıcaktı mevcut hasarı görüp arabamda sanayide ufak bir işlemle düzeltilecek bir göçük olunca durumu değerlendirip böyle tipler için olayı daha fazla uzatmadan "allahından bul" deyip olay yerinden ayrıldım.

Dediğim gibi arabada sanayide basit bir işlemle düzeltilecek kaporta yamulması var sadece ama şahıs lastik tarafından çarptı. Hafif bir çarpmaydı bu tarz çarpmalarda rot balans gibi sistemlerin bozulma ihtimali ya da lastikten ötürü sürüş güvenliğini tehlikeye düşürücü bir hasar oluşmuş olabilir mi ?

 
Geçmiş olsun. Görüntüden anlaşıldığı kadarıyla lastiğe ya da janta bir temas olmamış. O yüzden endişe edecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Araç hareket halinde iken titreme oluyor mu? Sürüşte bir sorun yoksa herhangi bir şey olmamıştır.


  • himmet dayi  (19.07.21 09:46:30) 
@himmet dayi

Teşekkür ederim. Jantta boyasının izleri vardı ondan endişe ettim. Araba hareket halinde iken arabamda titreme gibi bir durumda yok.
  • joehigashi  (19.07.21 09:50:52) 
yine de bir rot balansçıya götürüp baktırın, 50 lira gibi bir ücreti var. bir şey yoksa bile ayarlar düzeltilmiş olur.

geçmiş olsun.
  • kibritsuyu  (19.07.21 09:59:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.