[]

Denize atlayınca gözüm ağrıyor

1.gün tekneden 2-2.5 metre mesafeden denize balıklama atladım,
denizde yüzerken bir sorun yoktu. ardından karaya çıktım ve sağ gözüme olağanüstü bir ağrı saplandı. hayatımda yaşadığım en büyük ağrılardan biri.1 arveles, 1 majezik almama rağmen 45 dakikada geçmedi ağrı.

ertesi gün bu sefer yalnızca dümdüz çivileme atladım, biraz denizin içinde suyun altına bakındım ettim.
yine tekneye geri çıktım ve aynı ağrı başladı. sağ gözüm, baş ağrısı tarzında bir ağrıyla sızlıyordu. yine 2 hatta 3 ağrı kesiciyle anca durdurabildim.

tekneden atlamanın sorun olduğunu anlayınca bir daha denemedim.

sinüzit kaynaklı oalblir gibi geldi, ancak diğer yandan çok önemli bir sorun da olabilri gibi geldi. beyin kanaması geçimrekten falan korktum çünkü.

tecrübe ettiniz mi daha önce?
istanbul'a dönünce doktora gideceğim de, hangi bölüme gideyim, kulak burun boğaz mı?

 
Muhtemelen ilk atladığında sinüsü hırpaladın,çivileme de burundan nefes vermeyince aynı yere tekrar vurdu.suya atlama işini şimdilik bırak,daha fazla yıpratma.

Birde ağrı kesici kokteyli nedir abi,2 tane 3 tane içmek kendine yapabileceğin büyük kötülük.yapma,etme.
  • duptıs  (19.07.21 01:56:16) 
Sinusle alakalıdır +1


  • westblack  (19.07.21 09:25:19) 
basınç travmasına benziyor.

aynı büyük ağrıyı her zaman olmamakla birlikte uçak iniş için alçalmaya başladığında yaşıyorum. dediğiniz gibi çok ciddi bir ağrı oluyor sinuste.
  • Nirvanaaa  (19.07.21 10:40:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.