[]

Arabanın üzerindeki lekeler nedir?

Bugün arabamı yıkamaya çıktığımda uzerinde kırmızımsı lekeler olduğunu gördüm. Arabayı yıkadım çıkmadı bezle üstlerinden geçtim çıkmıyor hatta beze aseton dökup denedim çok zor çıkıyor. Avuçlarım derisi kalktı bastirmaktan ama çoğu duruyor. Bunlar nedir ve nasıl cikarabilirim? :/




 
bir ağacın altına bıraktıysan eğer ağaçtan bir şeyler düşmüş, damlamış olabilir. asetonla boyaya zarar verirsin. pasta cila en temizi.


  • not sure if serious  (18.07.21 15:27:05) 
Kuş pisliği fazla beklerse leke yapabilir.


  • komando kani var bende  (18.07.21 15:31:37) 
ufak pas atmış olabilir veya reçine olabilir.


  • xrated  (18.07.21 16:20:10) 
asetonla araba mi silinir boyayi komple alacaksin.


  • divit  (18.07.21 16:26:55) 
reçine olabilir. bir yıkamacıya sorun ellerinde reçine çıkartan ilaç oluyor. onunla ufak denesinler çıkıyorsa onlara yıkatırsınız. aseton çok zarar verir boyaya.


  • tukenmez adam  (18.07.21 18:21:26) 
Benim bir polom vardi 2015 model. 2017 de almistim. Alirken experden de gecti ben de baktim hic gozume batan,bisi yoktu. Bi kac gun sonra arabayi yikattim bi inceledim arabanin plastik aksamlari haric her yerinde turuncu gibi minik min8k noktaalr var, ugrastim , cok bastirip silince yokoldu bir kac tane ama ugrasilacak gibi degil. Pasta cila yaptim yokoldu sonra gene oldu. Pas degildi. Tahminim bir tatil yoresinde agir gunes altinda agac altinda kalmis olabilir dedim.bastan com takmistim sonra arkadaslar dedi ki buna takan kimse olmaz, bjnu sen haric goren de olmaz dediler. Sonra saldim bende , ne artti ne azaldi. Zaten normal bakista gorunebilecek bir sey degildi.
Cozememistim. Ama benimkiler cok minnakti.

  • Filinta61  (18.07.21 21:48:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.