[]

Bagaja süt döküldü.

Yaklaşık 0.3 0.4 litre süt dökülmüş yaklaşık 10 cm çapında bır yere bolca sungerlsildim pril vs falan ama emin değilim tabi sonra karbonat döküp su döktüm.
Var mı başka tavsiye şuan çok moralim bozuk bir kaç ay önce sıfır almıştım.



 
moralini bozma, daha neler dökülecek, nasıl kirlenecek. eğer aracına uygun varsa bir bagaj havuzu al en azından ilerideki dökülmeleri, kirlenmeleri engellersin.

ben yolcu koltuğuna tepsi baklava koymuştum, giderken kaymış hiç dikkat etmedim, tüm şerbeti arabanın içine akmıştı. ıslak mendille falan dökülen her yeri silmiştim, iz kalmamıştı.

en kötü detaylı temizlik yaptırırsın araba daha da kirlenince.
  • malheiros  (17.07.21 23:11:32) 
Hocam yarın koku ile karşılaşmak benim moralimi bozacak


  • spacevan  (17.07.21 23:13:35) 
Hocam moral bozmak değil de tedbiri elden bırakma temizlendiğinden iyi emin ol

mobile.donanimhaber.com


Seninki bagaj olduğu için çok dağılmamıştır
  • ceketimi alip cikcam  (17.07.21 23:18:48) 
Asperox sarı güç ile sil geçer


  • olaylar olaylar  (17.07.21 23:29:24) 
Geçmiş olsun. Süt döküldükten sonra temizlenmiş araçta (profesyonel temizlik yapılıp yapılmadığını bilmiyorum, arkadaşın aracı) aylar sonra bile iğrenç bir koku vardı. Bir yıl sonra kokuyu duymamaya başladım. Sizin araca dökülen miktar az gibi, bir yerlere sızmadığına emin değilseniz profesyonel temizlik yaptırın

Aracına zeytinyağı dökülen tanıdığa sonax 2000 TL masraf çıkarmıştı, başka yerde 500 TL'ye yaptırdılar. Koku oluşmadı. Özetle, farklı yerlerden fiyat alın, ne işlem yapılacağını öğrenin. Zaman kaybetmeden yarın temizletmeye bakın.
  • zihua  (17.07.21 23:47:05) 
eyvah eyvah süt kokusu berbattir ve cikmaz 0 arabayi sattirir adama.
derhal pro temizlikcilerden yardim alin.

  • turbo sadık  (18.07.21 03:24:25) 
açık satılan çiğ süt kokusu asla gitmiyor. markette satılan sütse gider bi süre sonra.


  • ycm  (18.07.21 04:07:18) 
Profesyonel temizlik +1

Balık ve süt kokusu cok zor çıkıyor. Döşeme degistirtir, araba sattırır.
  • westblack  (18.07.21 09:53:38) 
Oto yıkamacıya götür o halleder. Ozonla bir güzel yıkatırsın geçer.


  • komando kani var bende  (18.07.21 09:54:59) 
gecmis olsun, uzulmeyin gecer o koku. oncelikle hemen dokulen bolgeyi supurge ile cekmeniz lazimdi, sonra guneste o bolgeyi guzelce kurutun. Mcnett myrazyme diye bir urun var, sulandirip o bolgeye dokuyorsunuz ve birkac saat bekleyip supurge ile cekin, yine guneste kurutun. Dr matt diye bir sprey var, bir de ondan sikarsiniz koku falan kalmaz. Yok ben kokten cozum isterim derseniz, dosemeciye gideceksiniz, dosemeyi sokup alttaki sut bulasmis sungeri temizleyip, yikayip sorundan kurtulursunuz.


  • Tutkun  (18.07.21 15:23:28) 
Herkese teskkuler, aracı dün sabah profesyonel temizlik yaptırdım. Biraz önce bindim arabaya koku falan yoktu, biraz deterjan kokusu vardı. Bir hafta sonra izopropil alkol ile son bir temizlik yapmayı düşünüyorum.


  • spacevan  (19.07.21 12:16:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.