[]

Ul vizesi irlanda

Merhaba herkese, İngiltere'ye dil okuluna gitmek için vizeye başvurmuştum.
Fakat kırmızı listeden çıkarmadılar için karantina uygulaması devam etmekte. Gideceğim süre bir ay gibi kısa bir süre olduğu için on gün fazla geldi.
Bugun irlanda'nin türkiye'ye zorunlu karantina uygulamasının kalktığını öğrendim haberlerden.
Gideceğim okulun bir şubesi de dublin'de. Yani okul aÇısından sorun yok, İnternete okuduğum kadarıyla uk vizesi olanların İngiltere'ye giriş yaptıktan sonra İrlanda'ya (İrlanda vizesi gerekmeden) girilebiliyormuş. Yani uk vizesi alırsam londra'ya uçak bileti alsam sonra aynı havaalanında dublin'de uçsam mümkün olabilir mi yoksa İngiltere karantina uygulamasına mı tabi olurum?
Uzun oldu ama anlayıp yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.

 
"Vize Muafiyet Programı kapsamında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Birleşik Krallık’a giriş yaptıktan sonra İrlanda’ya geçiş yapabilirler.
Birleşik Krallık’a dahil olan ülkeler: İngiltere, Galler,İskoçya ve Kuzey İrlanda’dır. İrlanda Cumhuriyeti, Birleşik Krallık’a dahil değildir. İrlanda’ya turistik, ticari, konferans, seminer, eğitim amacıyla yapacağınız seyahatlerde vize almanız gerekmektedir veya Birleşik Krallık vizenizle, Birleşik Krallık ülkelerinin birine giriş yaptıktan sonra İrlanda’ya geçiş yapabilirsiniz. "

  • Nohutdurumu  (17.07.21 17:40:58) 
Birleşik Krallık vizesi ile İrlanda Cumhuriyeti’ne seyahat edilebilir mi?

Birleşik Krallık vizesi İrlanda Cumhuriyeti’ne seyahat etmek için geçerli değildir. Ancak Türkiye’nin de dahil olduğu bir grup ülke vatandaşları için Birleşik Krallık ve İrlanda arasında vize muafiyet programı başlatılmıştır. Vize Muafiyet Programı’na göre Birleşik Krallık’tan (İngiltere, Galler, İskoçya, Kuzey İrlanda) İrlanda’ya geçiş yapacaklardan İrlanda vizesi talep edilmemektedir.
  • neysene  (17.07.21 18:05:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.